Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού επισκέπτεται την Κέρκυρα

Τατιάνα Ρόκου - 22 October 2019, 10:23

Έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τη δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για τα τουριστικά καταφύγια Μπενιτσών και Αλύπας, καθώς και για τις υποδομές τουριστικής εκπαίδευσης στην Κέρκυρα.


Ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνος Λούλης και η πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου, μεταβαίνουν αύριο στην Κέρκυρα προκειμένου να συναντηθούν με την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κα Ρόδη Κράτσα στο πλαίσιο της σύστασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού.

Εν όψει της επίσκεψης της ηγεσίας του Υπουργείου στην Κέρκυρα έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τη δήμαρχο, κα Μερόπη Υδραίου και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για τα τουριστικά καταφύγια Μπενιτσών και Αλύπας, καθώς και για τις υποδομές τουριστικής εκπαίδευσης στην Κέρκυρα.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και υπηρεσιακούς φορείς του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας στο Νέο Λιμάνι.

Παράλληλα, θα δοθεί και συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, ενώ, επίσης, θα πραγματοποιηθεί εκτεταμένη συνάντηση εργασίας με τους παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς και ενώσεις της περιοχής.
 
Το πρόγραμμα συναντήσεων στην Κέρκυρα έχει ως εξής:

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019:

  • Συνάντηση εργασίας στον Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τη Δήμαρχο, κα Μερόπη Υδραίου και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για τα τουριστικά καταφύγια Μπενιτσών και Αλύπας, καθώς και για τις υποδομές τουριστικής εκπαίδευσης στην Κέρκυρα.
  • Συνεδρίαση ΝΟΔΕ στα Γραφεία ΝΟΔΕ Κέρκυρας.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019:

  • Συνάντηση εργασίας στον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας με τον διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας, κ. Σπύρο Ζερβόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.
  • Επίσκεψη στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού
  • Συνάντηση με την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κα Ρόδη Κράτσα
  • Συνέντευξη Τύπου (στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων)
  • Σύσκεψη με παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς και ενώσεις (στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων)
  • Παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων
  • Επίσκεψη στο ΙΕΚ Κέρκυρας

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top