Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Στη φυλακή τουριστικός πράκτορας για απάτη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 October 2019, 13:47

Ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου E-tickets Worldwide Limited στο Birmingham της Βρετανίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση, αφού αποκόμισε μέσω απάτης από τους πελάτες του 32.000 λίρες στερλίνες.


Ταξιδιωτικός πράκτορας στη Βρετανία, ο οποίος εξαπάτησε πελάτες του αποκομίζοντας χιλιάδες λίρες, καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Ο Chetan Pal Panesar, από την εταιρεία E-tickets Worldwide Limited στο Birmingham εξαπάτησε 18 πελάτες αποσπώντας τους συνολικό ποσό 32.000 λιρών, για πτήσεις που ποτέ δεν έκανε κράτηση. Ο Panesar είχε προηγουμένως παραδεχθεί την ενοχή του στη συμμετοχή σε ”δόλια επιχείρηση που λειτουργουσε για δόλια χρήση”.

Καταδικάζοντάς τον σε 21 μήνες στη φυλακή του Birmingham Crown Court, ο δικαστής δήλωσε ότι ο 48χρονος Panesar επανειλημμένα είπε ψέμματα στα θύματά του, μερικοί από τους οποίους τον πλήρωναν σε δόσεις μετρητών, κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών.

Η δικαστής Kristina Montgomery QC δήλωσε ότι πολλοί παράγοντες την ώθησαν να εκδώσει ποινή φυλάκισης, συμπεριλαμβανομένου του γεγονός ότι ο καταδικασθείς είχε δηλώσει ψευδώς ότι ήταν μέλος της ABTA και της ATOL. Η εταιρεία του πλέον δεν υφίσταται.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top