Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ethiopian Airlines επαναφέρει τις πτήσεις προς Αθήνα ύστερα 18 χρόνια

Τατιάνα Ρόκου - 23 Οκτώβριος 2019, 14:22

Το δρομολόγιο Αντίς Αμπέμπα - Αθήνα ξεκινά στις 13 Δεκεμβρίου 2019 και θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος B787 Dreamliner.


Η Ethiopian Airlines, ανακοινώνει την επανέναρξη των πτήσεών της προς την Αθήνα, ξεκινώντας από τις 13 Δεκεμβρίου 2019. Η αφρικανική αεροπορική εταιρεία ξεκινά και πάλι το δρομολόγιο ύστερα από 18 ολόκληρα χρόνια και η ελληνική πρωτεύουσα αποτελεί τον 20ό προορισμό της Ethiopian Airlines στην Ευρώπη και τον 126ο προορισμό διεθνώς.

Το δρομολόγιο προς την Αθήνα θα διεξάγεται τρεις φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος B787 Dreamliner.
Σχετικά με την επανέναρξη των πτήσεων προς την Αθήνα, ο διευθύνων σύμβουλος της Ethiopian Airlines, Tewolde GebreMariam, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα, με απευθείας πτήση. Με αυτήν, η Ελλάδα θα είναι πιο κοντά στην Αφρική από ποτέ, αλλά και στο υπόλοιπο παγκόσμιο δίκτυό μας. Η Αθήνα θα αποτελέσει βασικό προορισμό στο συνεχώς διευρυνόμενο ευρωπαϊκό μας δίκτυο και προσφέρει στους τουρίστες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη μαγευτική αυτή χώρα. Ως μία από τις παλαιότερες και ιστορικές πόλεις του κόσμου, η Αθήνα πόλη υποδέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, η επανέναρξη του δρομολογίου στην Αθήνα θα συμβάλει στην κάλυψη της εκθετικής ζήτησης από τους διεθνείς τουρίστες, καθώς και στην παροχή περισσότερων επιλογών συνδεσιμότητας στο εκτεταμένο διεθνές μας δίκτυο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top