Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Προβολή του yachting στην Ελλάδα, στη σουηδική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Οκτώβριος 2019, 12:03

Εκδήλωση του ΕΟΤ σε σκάφος αναψυχής στη Μαρίνα "Pier 16" της περιοχής Gåshaga στη Στοκχόλμη, για την προβολή του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting στη σουηδική αγορά.


Ειδική εκδήλωση δημοσίων σχέσεων για την προβολή στη σουηδική αγορά των δυνατοτήτων που προσφέρει η Ελλάδα στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting, διοργάνωσε στις 21 Οκτωβρίου στη Στοκχόλμη η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, σε συνεργασία με τον σουηδικό T.O. Navigare Moments.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε σκάφος αναψυχής στη Μαρίνα “Pier 16” της περιοχής Gåshaga της σουηδικής πρωτεύουσας και σε αυτή συμμετείχαν 25 coorporate clients του T.O., αλλά και δημοσιογράφοι εξειδικευμένων περιοδικών.Ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας, κ. Παύλος Μούρμας, παρουσίασε αναλυτικά τις πολλαπλές επιλογές της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για ιστιοπλοΐα, yachting και καταδύσεις, σε συνδυασμό με την ελληνική γαστρονομία, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ελληνικό δείπνο και τη διανομή στους παραβρισκόμενους πληροφοριακού υλικού του ΕΟΤ για τα ελληνικά νησιά.Ο Τ.Ο. Navigare Moments, που λειτουργεί από το 2013 ως σύμπραξη δύο εταιρειών της Navigare Yachting και του τουριστικού πρακτορείου Network Travel Agency Moments, ειδικεύεται στο θαλάσσιο τουρισμό στην Ελλάδα και άλλες χώρες της ευρύτερης περιοχής. Διαθέτει συνολικά 250 ιδιόκτητα σκάφη αναψυχής, ενώ κάθε χρόνο διακινεί κατά μέσο όρο στην Ελλάδα περίπου 3.000 άτομα με μέση δαπάνη τα 2.000 ευρώ ανά άτομο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top