Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Προώθηση κοινών τουριστικών πακέτων Κύπρου - Ισραήλ από το 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Οκτώβριος 2019, 10:55

Οι χώρες που έχουν επιλεγεί, σε πρώτη φάση, για προώθηση των κοινών πακέτων είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Γερμανία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες.


Με στόχο την ολοκλήρωση του πλάνου ενεργειών προώθησης των κοινών τουριστικών πακέτων Κύπρου - Ισραήλ, αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου, υπό τον υφυπουργό κ. Σάββα Περδίο, υποδέχθηκε χθες Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Υπουργείου Τουρισμού του Ισραήλ, με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή του, Ami Halevi.

Τα δύο μέρη συζήτησαν σε βάθος το θέμα και κατέληξαν σε συμφωνία ως προς τους τρόπους και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για επιτυχή προώθηση των κοινών πακέτων, που προγραμματίζεται να αρχίσει με το νέο έτος. Οι χώρες που έχουν επιλεγεί, σε πρώτη φάση, για προώθηση των κοινών πακέτων είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Ρωσία και η Γερμανία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες.

Στα πλαίσια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε ότι το θέμα της γαστρονομίας είναι πολύ σημαντικό για αμφότερους τους προορισμούς, αποτελώντας πυλώνα για μια κοινή θεματική διαδρομή που θα προσελκύει επισκέπτες, με ένα ενιαίο εκδρομικό πακέτο, προς τις δύο χώρες. Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα ενός δεύτερου κοινού πακέτου, βάσει του οποίου οι περιηγητές θα μπορούσαν να επισκεφθούν την Κύπρο για τουρισμό γκολφ και το Ισραήλ για τουρισμό υγείας και ευεξίας.

Τέλος, συμφωνήθηκε όπως τα δύο μέρη εντείνουν τη συνεργασία τους στον τομέα του τουρισμού κρουαζιέρας και έλαβαν την απόφαση όπως συμμετέχουν με κοινά τουριστικά περίπτερα, σε τουριστικές εκθέσεις κρουαζιέρων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top