Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Lauda ξεκινά νέα απευθείας σύνδεση από Αθήνα προς Βιέννη
Αεροπορικές εταιρείες

Η Lauda ξεκινά νέα απευθείας σύνδεση από Αθήνα προς Βιέννη

Η πρώτη πτήση από την Αθήνα προς τη Βιέννη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, με το Lauda Airbus A320.

Η Νο 1 αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία, Lauda, ξεκινά τη νέα απευθείας σύνδεση από την Αθήνα προς τη Βιέννη. H Lauda προσφέρει καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα. Η πρώτη πτήση από την Αθήνα προς τη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, με το Lauda Airbus A320.

Η διάρκεια της πτήσης είναι 2.10 ώρες.

Για να γιορτάσει την έναρξη του δρομολογίου, η Lauda προσφέρει μια προσφορά από την Αθήνα σε ειδική τιμή (απλή μετάβαση) προς τη Βιέννη.

Ο CEO της Lauda Andreas Gruber δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη νέα, απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τη Βιέννη, πόλη από την οποία κατάγομαι και εγώ, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο προορισμών μας. Η Lauda δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να ανακαλύψουν, σε πραγματικά ακαταμάχητες τιμές, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024