Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celestyal Cruises προσεγγίζει το λιμάνι του Βόλου με τo ‘Εκλεκτό Αιγαίο’
Κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises προσεγγίζει το λιμάνι του Βόλου με τo ‘Εκλεκτό Αιγαίο’

Η νέα κρουαζιέρα θα πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή, ήδη από τις 25 Οκτωβρίου και για τις επόμενες πέντε Παρασκευές, προσεγγίσεις στο λιμάνι του Βόλου, έξι συνολικά μέσα στο 2019.

H Celestyal Cruises, συνεπής στη δέσμευσή της για ένα διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων το 2019 και την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο το χρόνο, ανακοινώνει μια ξεχωριστή ευκαιρία επίσκεψης “εκλεκτών” προορισμών με την νέα κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων “Εκλεκτό Αιγαίο“, που για μία μοναδική, πρώτη φορά θα έχει αφετηρία της το λιμάνι του Βόλου στις 22 Νοεμβρίου και πρόκειται να επισκεφθεί το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τον Πειραιά, την Κωνσταντινούπολη και το Τσανάκαλε της Τουρκίας.

Πιο συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Βόλου, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ενώ συνολικά η νέα αυτή κρουαζιέρα θα πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή, ήδη από τις 25 Οκτωβρίου και για τις επόμενες πέντε Παρασκευές, προσεγγίσεις στο λιμάνι του Βόλου, έξι συνολικά μέσα στο 2019. Το 2020 είναι προγραμματισμένες εννέα προσεγγίσεις στο συγκεκριμένο λιμάνι με την κρουαζιέρα “Εκλεκτό Αιγαίο”.

Η βραβευμένη Celestyal all inclusive εμπειρία συνεχίζεται και σε αυτήν την κρουαζιέρα, συμπεριλαμβάνοντας σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

Στο πλαίσιο αυτής της δραστηριοποίησης και με στόχο την καλύτερη ενημέρωση τοπικών παραγόντων της κρουαζιέρας, φορέων και του κοινού, προχώρησε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου σε ανοικτή πρόσκληση για επίσκεψη και γνωριμία από κοντά με το πλοίο Celestyal Crystal στο λιμάνι του Βόλου, δίνοντας έμφαση στη νέα αυτή πρωτοβουλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024