Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπίσημα εγκαίνια για το 5ο μέλος του Ομίλου Santikos Collection, το The Alex
Ξενοδοχεία

Επίσημα εγκαίνια για το 5ο μέλος του Ομίλου Santikos Collection, το The Alex

Το The Alex διαθέτει 34 δωμάτια, ενώ στο ισόγειο υπάρχει το all-day cafe & bistrot 'The Botanist' και το rooftop restaurant & bar 'Nest' με ανανεωμένο μενού διαθέτει θέα προς τον Φαληρικό όρμο και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, όσο και προς την Πάρνηθα και το Σαρωνικό κόλπο.

Έπειτα από την πολυετή και επιτυχημένη πορεία των 4 ξενοδοχειακών μονάδων του, ο Όμιλος Santikos Collection πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνια του The Alex, στη Καστέλλα του Πειραιά.

Το The Alex διαθέτει 34 δωμάτια, ενώ στο ισόγειο οι πελάτες του ξενοδοχείου (και όχι μόνο), θα απολαμβάνουν το all-day cafe & bistrot “The Botanist“. Το rooftop restaurant & bar “Nest” με το ανανεωμένο μενού του αναμένεται να γίνει σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου, λόγω της μοναδικής θέας που προσφέρει τόσο προς το Φαληρικό όρμο και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, όσο και προς την Πάρνηθα και το Σαρωνικό κόλπο. Επιπλέον, η ύπαρξη ιδιωτικού parking συμβάλλει ακόμη στην εύκολη πρόσβαση στους χώρους του ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Σαντίκος, Managing Director της Santikos Collection, “το άνοιγμα του The Alex σηματοδοτεί μια νέα σελίδα για τον όμιλο μας, δημιουργώντας μια σειρά ξενοδοχείων για τους σύγχρονους ‘business travelers’, με έμφαση στο τοπικό στοιχείο σε μια ανερχόμενη τουριστικά περιοχή. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε την Καστέλλα και το Μικρολίμανο να γίνει ένα σημείο αναφοράς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εμπνεόμενοι και από το όραμα του Αριστοτέλη Ωνάση για τη Μόντε Καστέλλα”.

Διευθυντής του νέου ξενοδοχείου είναι ο κ. Χρήστος Σεΐζης, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας.

Στη φωτογραφία, το rooftop restaurant & bar “Nest”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024