Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Η TUI παίρνει 16 νέα ελληνικά ξενοδοχεία της Thomas Cook

Τατιάνα Ρόκου - 31 October 2019, 14:08

Η κατάρρευση του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της TUI, Thomas Cook, έχει αφήσει στην αγορά μια 'τρύπα' δύο εκατ. επιβατών, την οποία η TUI είναι πρόθυμη να καλύψει.


Η TUI έχει προσθέσει 135 πρώην ξενοδοχεία της Thomas Cook στο πρόγραμμά της για το επόμενο έτος, σπεύδοντας να υπογράψει συμβάσεις με τους ξενοδόχους μετά την κατάρρευση του Thomas Cook τον περασμένο μήνα.

Ο Erik Freimuth από το Τμήμα TUI Hotels and Resorts, δήλωσε ότι ο Τ.Ο. θα πάρει ένα “δίκαιο μερίδιο” των πρώην συμβoλαίων της Thomas Cook, αλλά είπε επίσης ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για όλα τα ξενοδοχεία. Σημείωσε, τέλος, η αποτυχία του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της TUI έχει αφήσει στην αγορά μια “τρύπα” δύο εκατ. επιβατών, την οποία η TUI ήταν πρόθυμη να καλύψει.

Η TUI έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι προσθέτει επιπλέον δύο εκατ. θέσεις σε πτήσεις της προς προορισμούς, όπως η Τουρκία, η Ελλάδα, οι Βαλεαρίδες Νήσοι, οι Κανάριες Νήσοι και το Μεξικό. Τα 135 ξενοδοχεία που παιρνούν στα χέρια της περιλαμβάνουν 10 θέρετρα TUI Platinum και τρία SplashWorld, που απευθύνονται σε οικογένειες. Διαθέσιμα για αγορά πακέτων για την επόμενη σεζόν είναι 56 ξενοδοχεία, αποκλειστικά της TUI.

Πιο αναλυτικά:

  • Τουρκία: 19 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων του 4στερου Grand Cettia hotel στη Μαρμαρίδα, πρώην αποκλειστικό ξενοδοχείο της Thomas Cook, το 5στερο Paloma Pasha στο Ozdere της Σμύρνης και το οικογενειακό 5στερο Trendy Lara στην Αττάλεια, πλέον αποκλειστικό ξενοδοχείο για τους πελάτες της TUI στο Ην. Βασίλειο.
  • Ελλάδα: 16 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένου του 4στερου Louis Plagos Zante Beach στη Ζάκυνθο.
  • Βαλεαρίδες Νήσοι: 6 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένου του TUI SplashWorld concept resort στη Μενόρκα και του νέου SplashWorld, The Marinda Garden Aparthotel.
  • Κανάρια Νησιά: 22 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλμβανομένου του 4στερου Sunlight Bahia Principe Tenerife.
  • Μεξικό: 13 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλμβανομένου του 5στερου Grand at the Moon Palace.
  • Γκόα: Νέα είσοδος στο συγκεκριμένο προορισμό είναι το 4στερου Seashell Suites and Villas στην “καρδιά” της μικρής πόλης Candolim στο κρατίδιο της Γκόα.
Στη φωτογραφία, το 4στερο Louis Plagos Zante Beach στη Ζάκυνθο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top