Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιακρίσεις από Haute Grandeur Organization και World Luxury Hotel Awards για το Athina Luxury Suites
Ξενοδοχεία

Διακρίσεις από Haute Grandeur Organization και World Luxury Hotel Awards για το Athina Luxury Suites

Best Wedding & Luxury Honeymoon Hotel στην Ευρώπη και Best Destination Wedding & Romantic Hotel στην Ελλάδα.

Το exclusive ξενοδοχείο Athina Luxury Suites που βρίσκεται στην Καλντέρα της Σαντορίνης, αναγνωρίστηκε και πάλι παγκοσμίως λαμβάνοντας τέσσερα επιπλέον βραβεία. Το boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στα Φηρά, βραβεύτηκε ως Best Wedding Hotel στην Ευρώπη, καθώς και ως Best Destination Wedding Hotel και Best Romantic Hotel στην Ελλάδα στα Haute Grandeur Global Awards, στις 19 Οκτωβρίου 2019, στο The St. Regis στην Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία. Τα Haute Grandeur Global Hotel Awards αποτελούν μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη πρωτοβουλία βραβείων υψηλού κύρους και αξιοπιστίας που τιμούν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από όλη την παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία, ενώ έχουν αναγνωριστεί ως τα υψηλότερα βραβεία στον χώρο της φιλοξενίας παγκοσμίως.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, το Athina Luxury Suites διακρίθηκε και στα World Luxury Hotel Awards κατακτώντας το βραβείο Best Luxury Honeymoon Hotel στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της 13ης ετήσιας τελετής των World Luxury Hotel Awards που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2019, στο Arctic Tree House Hotel, στη Φινλανδία.

Το Athina Luxury Suites διαθέτει συνολικά 19 πολυτελή καταλύματα. Κάθε σουίτα προσφέρει το δικό της μοναδικό σύνολο πολυτελών ανέσεων, ενώ όλες έχουν σχεδιαστεί για απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν συνδυασμό ηρεμίας και περιπέτειας.

Το εστιατόριο-μπαρ “Esperisma” διαθέτει μεσογειακή και ελληνική κουζίνα εμπνευσμένη από τα φρέσκα τοπικά υλικά. Επιπλέον, υπάρχει το ολοκαίνουργιο Aphrodite’s spa, ενώ μπορείτε κανείς να χαλαρώσι στην πλήρως ανακαινισμένη νέα θερμαινόμενη πισίνα infinity που διαθέτει δικό της μπαρ και θέα στην Καλντέρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024