Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI ξεκίνησε την πώληση πακέτων για Sharm el Sheikh, οι πρώτες πτήσεις τον Φεβρουάριο 2020
TOs

Η TUI ξεκίνησε την πώληση πακέτων για Sharm el Sheikh, οι πρώτες πτήσεις τον Φεβρουάριο 2020

Οι πτήσεις αρχικά θα διατίθενται από τα αεροδρόμια των Gatwick, Birmingham και Manchester από τον Φεβρουάριο, και από το Doncaster Sheffield και το Bristol από τον Μάιο του 2020.

Η TUI αρχίζει και πάλι τις πωλήσεις προς το Sharm el Sheikh την επόμενη εβδομάδα, με τις πτήσεις να ξεκινούν από τον Φεβρουάριο του νέου χρόνου. Το αιγυπτιακό θέρετρο θα μπει και πάλι στα πακέτα διακοπών από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Τα θέρετρα θα περιλαμβάνουν το TUI Magic Life Sharm El Sheikh και το Reef Oasis Blue Bay, με περισσότερες ανακοινώσεις ξενοδοχείων σε εξέλιξη.

Ο Mark Hall, διευθυντής της εμπειρίας προϊόντων και προορισμών TUI UK & Ireland, δήλωσε: “Το Sharm el Sheikh ήταν πάντα ένας εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός και είμαι ευτυχής που επιβεβαιώνω ότι επαναφέρουμε τον αγαπημένο αιγυπτικαό προορισμό στα προγράμματα του χειμώνα 2019 και του καλοκαιριού 2020”.

Τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Εξωτερικών του Ην. Βασιλείου ήρε την τετραετή απαγόρευση πτήσης προς το Sharm el Sheikh. Μόλις ήρθη η απαγόρευση, η TUI δήλωσε ότι θα εισαγάγει εκ νέου τον δημοφιλή, ηλιόλουστο προορισμό για τον χειμώνα του 2019-20.

Πάντως ο Τ.Ο. δυσκολεύτηκε να βρει τα κατάλληλα αεροσκάφη για να εξυπηρετήσει το δρομολόγιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω της συνεχιζόμενης καθήλωσης των 15 αεροσκαφών Boeing MAX 8.

Άλλα οκτώ MAX αναμενοταν να ενταχθούν στον στόλο της TUI τον Μάιο του τρέχοντος έτους, αλλά η Boeing δεν έχει δώσει ακόμη ημερομηνία που τα αεροσκάφη θα είναι και πάλι στον αέρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024