Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Η TUI ξεκίνησε την πώληση πακέτων για Sharm el Sheikh, οι πρώτες πτήσεις τον Φεβρουάριο 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Νοέμβριος 2019, 16:03

Οι πτήσεις αρχικά θα διατίθενται από τα αεροδρόμια των Gatwick, Birmingham και Manchester από τον Φεβρουάριο, και από το Doncaster Sheffield και το Bristol από τον Μάιο του 2020.


Η TUI αρχίζει και πάλι τις πωλήσεις προς το Sharm el Sheikh την επόμενη εβδομάδα, με τις πτήσεις να ξεκινούν από τον Φεβρουάριο του νέου χρόνου. Το αιγυπτιακό θέρετρο θα μπει και πάλι στα πακέτα διακοπών από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Τα θέρετρα θα περιλαμβάνουν το TUI Magic Life Sharm El Sheikh και το Reef Oasis Blue Bay, με περισσότερες ανακοινώσεις ξενοδοχείων σε εξέλιξη.

Ο Mark Hall, διευθυντής της εμπειρίας προϊόντων και προορισμών TUI UK & Ireland, δήλωσε: “Το Sharm el Sheikh ήταν πάντα ένας εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός και είμαι ευτυχής που επιβεβαιώνω ότι επαναφέρουμε τον αγαπημένο αιγυπτικαό προορισμό στα προγράμματα του χειμώνα 2019 και του καλοκαιριού 2020”.

Τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Εξωτερικών του Ην. Βασιλείου ήρε την τετραετή απαγόρευση πτήσης προς το Sharm el Sheikh. Μόλις ήρθη η απαγόρευση, η TUI δήλωσε ότι θα εισαγάγει εκ νέου τον δημοφιλή, ηλιόλουστο προορισμό για τον χειμώνα του 2019-20.

Πάντως ο Τ.Ο. δυσκολεύτηκε να βρει τα κατάλληλα αεροσκάφη για να εξυπηρετήσει το δρομολόγιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω της συνεχιζόμενης καθήλωσης των 15 αεροσκαφών Boeing MAX 8.

Άλλα οκτώ MAX αναμενοταν να ενταχθούν στον στόλο της TUI τον Μάιο του τρέχοντος έτους, αλλά η Boeing δεν έχει δώσει ακόμη ημερομηνία που τα αεροσκάφη θα είναι και πάλι στον αέρα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top