Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπαφές του υφυπουργού Τουρισμού της Κύπρου στην WTM του Λονδίνου
Κύπρος

Επαφές του υφυπουργού Τουρισμού της Κύπρου στην WTM του Λονδίνου

Στόχος του υφυπουργείου είναι η προβολή της Κύπρου ως ενός ποιοτικού και πολυδιάστατου τουριστικού προορισμού, η άντληση σημαντικής πληροφόρησης για θέματα προώθησης και ανταγωνισμού, αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων με τουριστικούς φορείς του εξωτερικού προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης αυξημένων ροών επισκεπτών προς το νησί.

Στο Λονδίνο θα βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου, με επικεφαλής τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, για την πραγματοποίηση σημαντικών επαφών, στα πλαίσια της μεγάλης τουριστικής έκθεσης World Travel Market (WTM).

Στόχος του υφυπουργείου, με τη συμμετοχή του, είναι η προβολή της Κύπρου ως ενός ποιοτικού και πολυδιάστατου τουριστικού προορισμού, η άντληση σημαντικής πληροφόρησης για θέματα προώθησης και ανταγωνισμού, αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων με τουριστικούς φορείς του εξωτερικού προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης αυξημένων ροών επισκεπτών προς το νησί.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με ηγετικά στελέχη των κυριοτέρων οργανωτών ταξιδίων και αεροπορικών εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί και συνεντεύξεις του υφυπουργού σε σημαντικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας του Ισραήλ, της Κίνας, της Γερμανίας και της Βρετανίας για προβολή των προσελκυστικών στοιχείων και πλεονεκτημάτων της τουριστικής Κύπρου.

Σημειώνεται ότι, πέραν του Υφυπουργείου Τουρισμού, στο κυπριακό περίπτερο θα βρίσκονται διάφοροι σημαντικοί φορείς του κυπριακού τουρισμού, όπως Περιφερειακές Εταιρείες Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ), τουριστικοί σύνδεσμοι (ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ, ACTA), η Hermes Αirports, η Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού, τουριστικά καταλύματα, τουριστικά γραφεία, καθώς και άλλες εταιρείες και επιχειρήσεις, ενισχύοντας τις προσπάθειες του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024