Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Επαφές του υφυπουργού Τουρισμού της Κύπρου στην WTM του Λονδίνου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Νοέμβριος 2019, 11:10

Στόχος του υφυπουργείου είναι η προβολή της Κύπρου ως ενός ποιοτικού και πολυδιάστατου τουριστικού προορισμού, η άντληση σημαντικής πληροφόρησης για θέματα προώθησης και ανταγωνισμού, αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων με τουριστικούς φορείς του εξωτερικού προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης αυξημένων ροών επισκεπτών προς το νησί.


Στο Λονδίνο θα βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου, με επικεφαλής τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, για την πραγματοποίηση σημαντικών επαφών, στα πλαίσια της μεγάλης τουριστικής έκθεσης World Travel Market (WTM).

Στόχος του υφυπουργείου, με τη συμμετοχή του, είναι η προβολή της Κύπρου ως ενός ποιοτικού και πολυδιάστατου τουριστικού προορισμού, η άντληση σημαντικής πληροφόρησης για θέματα προώθησης και ανταγωνισμού, αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων με τουριστικούς φορείς του εξωτερικού προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης αυξημένων ροών επισκεπτών προς το νησί.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με ηγετικά στελέχη των κυριοτέρων οργανωτών ταξιδίων και αεροπορικών εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί και συνεντεύξεις του υφυπουργού σε σημαντικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας του Ισραήλ, της Κίνας, της Γερμανίας και της Βρετανίας για προβολή των προσελκυστικών στοιχείων και πλεονεκτημάτων της τουριστικής Κύπρου.

Σημειώνεται ότι, πέραν του Υφυπουργείου Τουρισμού, στο κυπριακό περίπτερο θα βρίσκονται διάφοροι σημαντικοί φορείς του κυπριακού τουρισμού, όπως Περιφερειακές Εταιρείες Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ), τουριστικοί σύνδεσμοι (ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ, ACTA), η Hermes Αirports, η Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού, τουριστικά καταλύματα, τουριστικά γραφεία, καθώς και άλλες εταιρείες και επιχειρήσεις, ενισχύοντας τις προσπάθειες του Υφυπουργείου Τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top