Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠρωινό 'Καλημέρα Χαλκιδική' από την Ομοσπονδία 'Ο Αριστοτέλης'
Γαστρονομία

Πρωινό 'Καλημέρα Χαλκιδική' από την Ομοσπονδία 'Ο Αριστοτέλης'

Επτά διαφορετικά ήδη πρωινού (Classic, Continental, Sweet & Savory, Mediterranean, Local Delicacies, Executive και Eat Better – Glouten Free), ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη έχοντας ως βάση τα προϊόντα που παράγονται στη Χαλκιδική.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων “Ο Αριστοτέλης”, στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών των επιχειρήσεων μελών της, προχώρησε σε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία και τα μέλη της θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ένα πλούσιο και πιστοποιημένο πρωινό στους πελάτες τους.

Το πρωινό “Καλημέρα Χαλκιδική” είναι μια καινοτόμος ενέργεια της Ομοσπονδίας για τα μέλη της, που, σύμφωνα με την ίδια, θα συμβάλει στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών των επιχειρηματιών του κλάδου με πιστοποιημένα προϊόντα και στόχο τον ευχαριστημένο πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρέχονται επτά διαφορετικά ήδη πρωινού (Classic, Continental, Sweet & Savory, Mediterranean, Local Delicacies, Executive και Eat Better – Glouten Free), ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη έχοντας ως βάση τα πλούσια προϊόντα που παράγονται στη Χαλκιδική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024