Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Πρωινό 'Καλημέρα Χαλκιδική' από την Ομοσπονδία 'Ο Αριστοτέλης'

Τατιάνα Ρόκου - 05 Νοέμβριος 2019, 11:41

Επτά διαφορετικά ήδη πρωινού (Classic, Continental, Sweet & Savory, Mediterranean, Local Delicacies, Executive και Eat Better - Glouten Free), ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη έχοντας ως βάση τα προϊόντα που παράγονται στη Χαλκιδική.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων “Ο Αριστοτέλης”, στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών των επιχειρήσεων μελών της, προχώρησε σε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία και τα μέλη της θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ένα πλούσιο και πιστοποιημένο πρωινό στους πελάτες τους.

Το πρωινό “Καλημέρα Χαλκιδική” είναι μια καινοτόμος ενέργεια της Ομοσπονδίας για τα μέλη της, που, σύμφωνα με την ίδια, θα συμβάλει στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών των επιχειρηματιών του κλάδου με πιστοποιημένα προϊόντα και στόχο τον ευχαριστημένο πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρέχονται επτά διαφορετικά ήδη πρωινού (Classic, Continental, Sweet & Savory, Mediterranean, Local Delicacies, Executive και Eat Better - Glouten Free), ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη έχοντας ως βάση τα πλούσια προϊόντα που παράγονται στη Χαλκιδική.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top