Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Λέσβος και Καλαμάτα οι δύο νέοι προορισμοί της Jet2 για το καλοκαίρι του 2020

Τατιάνα Ρόκου - 05 November 2019, 12:53

Η Λέσβος και η Καλαμάτα θα συνδεθούν με τα αεροδρόμια του Manchester και του Λονδίνου (Stansted). Με αυτές τις τελευταίες προσθήκες, η Jet2 θα εξυπηρετεί 12 προορισμούς στην Ελλάδα για τη θερινή περίοδο του 2020, ύστερα από τις νέες πτήσεις προς τη Σκιάθο και την Πρέβεζα.


Δύο νέοι ελληνικοί προορισμοί προστίθενται από την αεροπορική Jet2 και την Jet2holidays για το επόμενο καλοκαίρι, καθώς η εταιρεία επιθυμεί -και αυτή- να γεμίσει τα κενά που αφήνει η κατάρρευση της Thomas Cook.

Η Λέσβος και η Καλαμάτα θα συνδεθούν με τα αεροδρόμια του Manchester και του Λονδίνου (Stansted).

Το δρομολόγιο Manchester - Λέσβος Lesvos θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη και Κυρική) και το δρομολόγιο Stansted - Λέσβος κάθε Κυριακή, με τις πτήσεις να ξεκινούν από τις 2 Μαΐου 2020, έως τις 10 Οκτωβρίου.

Αντίστοιχα, το  δρομολόγιο Manchester - Καλαμάτα θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη και Κυριακή), από τις 3 Μαΐου έως την 1η Νοεμβρίου 2020.

Με αυτές τις τελευταίες προσθήκες, η Jet2 θα εξυπηρετεί 12 προορισμούς στην Ελλάδα για τη θερινή περίοδο του 2020, ύστερα από τις νέες πτήσεις προς τη Σκιάθο και την Πρέβεζα. Συνολικά: Λέσβος, Καλαμάτα, Σκιάθος, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλονιά, Κως, Ρόδος, Χαλκιδική και Ζάκυνθος.

Ο Steve Heapy, γενικός διευθυντής των Jet2.com και Jet2holidays αναφέρει: “Η προσθήκη των πτήσεων και των πακέτων προς Λέσβο και Πελοπόννησο αποτελούν φανταστικά νέα για τους παραθεριστές και τους ανεξάρτητες τουριστικούς πράκτορες. Υπήρξε τεράστια αύξηση της ζήτησης για αυτούς ειδικά τους δύο προορισμούς από τα αεροδρόμια Manchester και London Stansted και είμαστε σίγουροι ότι οι πτήσεις και τα πακέτα διακοπών μας θα γίνουν δημοφιλή από πλευράς των παραθεριστών και για τους δύο προορισμούς”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top