Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Τα Social Media και το blogging στο επίκεντρο του 7ου Digi.travel EMEA Conference & Expo

Τατιάνα Ρόκου - 06 Νοέμβριος 2019, 13:34

Το κορυφαίο συνέδριο για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στον τουρισμό επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά με σημαντικούς ομιλητές και παρουσιάσεις και εστίαση στο χώρο των Social Media και του blogging.


Η σχέση των Social Media και του blogging με την τουριστική βιομηχανία είναι μερικά από τα κρίσιμα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες στο Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο).

Το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019 αποτελεί την “ευρωπαϊκή” έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.Travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications. Το φετινό συνέδριο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά και η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα από την εγχώρια και τη διεθνή τουριστική βιομηχανία.Μεταξύ των ομιλητών του Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019 είναι σημαντικά στελέχη της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς αγοράς. Στην ενότητα “Ξενοδοχεία και social media” θα πραγματοποιήσει ομιλία ο κ. Ευάγγελος Χρήστου, καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας με θέμα “Βιωματικό e-marketing στον τουρισμό: Η επόμενη μέρα!”, ενώ ο κ. Μενέλαος Πέτροβας, διευθυντής του Ψηφιακού Μάρκετινγκ του Airport Hotel Basel AG στην Ελβετία, θα αναλύσει το Reputation management. Θα ακολουθήσει συζήτηση για τη διαχείριση των Social Media από τα ξενοδοχεία, με συμμετέχοντες τους κ.κ. Αρσένη Πασχόπουλο, Managing Partner JustOnLine | Digital Marketing Agency και Τίτη Βελοπούλου, δημοσιογράφο και Travel Blogger.

Όσον αφορά στο ζήτημα της καινοτομίας στα ξενοδοχεία, ο λέκτορας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, υπεύθυνος Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA in Tourism δρ. Σωτήρης Βαρελάς θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Eικονική και επαυξημένη πραγματικότητα για καινοτομίας αξίας στους σύγχρονους τουριστικούς οργανισμούς και προορισμούς”, ενώ ο κ. Δημήτρης Αργυράκης, γενικός διευθυντής του Airport Hotel Basel AG και πρόεδρος του Worldhotels Switzerland Association, θα μιλήσει για το Blockchain στην τουριστική βιομηχανία.Ενδιαφέρον θα έχει και η παρουσίαση του accelerator του ΞΕΕ για τις startups, ενώ θέματα τουριστικής εκπαίδευσης θα αναλυθούν από τον κ. Χρήστου και τον δρ. Βαρελά.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα “Blog o’clock”, σε συνεργασία με το Travel Vibe, στην οποία η κα Μαρία Κόφου, Travel Blogger και Experience Designer, ο κ. Παναγιώτης Καρδερίνης, Blogger και Content Creator, οι “Greek Nomads” (οι Travel Bloggers Μαριάννα και Χρήστος) και η κα Ειρήνη Φεγγουδάκη, Travel Blogger και Storyteller θα ασχοληθούν με το blogging και τον τουρισμό.

Τα συμπεράσματα του συνεδρίου θα εξεταστούν υπό μορφή συνέντευξης στη σκηνή από τον κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου AIROTEL.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), και της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α (Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών).|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top