Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ το φόρουμ 'Τουρισμός και Νέοι Ορίζοντες'

Τατιάνα Ρόκου - 06 Νοέμβριος 2019, 14:55

Στόχος της διοργάνωσης του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και η προώθηση καινοτόμων ιδεών και συνεργειών στο νευραλγικό για την Ελλάδα πεδίο του τουρισμού μέσω του διευρυμένου δικτύου αποφοίτων.


Το φόρουμ με θέμα “Τουρισμός και Νέοι Ορίζοντες”, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (ΣΑΣΜ) στις εγκαταστάσεις της Σχολής το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ, με σχετική απόφαση της προέδρου του Οργανισμού κας Άντζελας Γκερέκου. Στο forum θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, η κα Γκερέκου, εκπρόσωποι του ΞΕΕ και του ΣΕΤΕ, καθώς και στελέχη φορέων και επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου.

Η εκδήλωση θα αποτελείται από τρεις βασικές ενότητες:

  • Διημερίδα με ομιλίες και workshops σε θεματικούς κύκλους, όπως οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού ως μοχλός ανάπτυξης για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η χρήση του διαδικτύου και των Social Media για την προσφορά τουριστικών υπηρεσιών, το Airbnb, Περιβάλλον και Τουρισμός, οι επαγγελματικές προοπτικές στον τουριστικό κλάδο, ο θαλάσσιος τουρισμός, οι πιστοποιήσεις καταλυμάτων κ.ά.,
  • εμπορική έκθεση και έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για τον τομέα του τουρισμού, και
  • έκθεση προβολής επιχειρήσεων.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και η προώθηση καινοτόμων ιδεών και συνεργειών στο νευραλγικό για την Ελλάδα πεδίο του τουρισμού μέσω του διευρυμένου δικτύου αποφοίτων, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων φορέων και διακεκριμένων προσκεκλημένων ομιλητών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top