Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΥπό την αιγίδα του ΕΟΤ το φόρουμ 'Τουρισμός και Νέοι Ορίζοντες'
Συνέδρια

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ το φόρουμ 'Τουρισμός και Νέοι Ορίζοντες'

Στόχος της διοργάνωσης του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και η προώθηση καινοτόμων ιδεών και συνεργειών στο νευραλγικό για την Ελλάδα πεδίο του τουρισμού μέσω του διευρυμένου δικτύου αποφοίτων.

Το φόρουμ με θέμα “Τουρισμός και Νέοι Ορίζοντες“, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (ΣΑΣΜ) στις εγκαταστάσεις της Σχολής το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ, με σχετική απόφαση της προέδρου του Οργανισμού κας Άντζελας Γκερέκου. Στο forum θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, η κα Γκερέκου, εκπρόσωποι του ΞΕΕ και του ΣΕΤΕ, καθώς και στελέχη φορέων και επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου.

Η εκδήλωση θα αποτελείται από τρεις βασικές ενότητες:

  • Διημερίδα με ομιλίες και workshops σε θεματικούς κύκλους, όπως οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού ως μοχλός ανάπτυξης για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η χρήση του διαδικτύου και των Social Media για την προσφορά τουριστικών υπηρεσιών, το Airbnb, Περιβάλλον και Τουρισμός, οι επαγγελματικές προοπτικές στον τουριστικό κλάδο, ο θαλάσσιος τουρισμός, οι πιστοποιήσεις καταλυμάτων κ.ά.,
  • εμπορική έκθεση και έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για τον τομέα του τουρισμού, και
  • έκθεση προβολής επιχειρήσεων.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και η προώθηση καινοτόμων ιδεών και συνεργειών στο νευραλγικό για την Ελλάδα πεδίο του τουρισμού μέσω του διευρυμένου δικτύου αποφοίτων, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων φορέων και διακεκριμένων προσκεκλημένων ομιλητών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024