Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Alltours: Διευρυμένο πρόγραμμα ελληνικών προορισμών το 2020

Τατιάνα Ρόκου - 07 November 2019, 09:59

Η Ελλάδα έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών του αυστριακού Τ.Ο. Το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2020 θα περιλαμβάνει Κρήτη, Ρόδο, Κω, Ολυμπιακή Ακτή, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο, Θάσο, Μύκονο, Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο, ενώ από το 2020 συμπεριλαμβάνεται και η Αθήνα.


Οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί κυριάρχησαν στις παρουσιάσεις του νέου θερινού προγράμματος, που πραγματοποίησε  στην Αυστρία, ο γνωστός αυστριακός Tour Operator Alltours. Η πρώτη θέση που κατέχει η χώρα μας στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών επιβεβαιώθηκε για  μια ακόμη φορά, στις συζητήσεις με τουριστικούς πράκτορες και στελέχη της τουριστικής αγοράς (διευθυντικά στελέχη περιφερειακών αεροδρομίων) κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων στις πόλεις Βιέννη, Graz, Velden και Linz. Τάση, η οποία σύμφωνα με τις προκρατήσεις και το διευρυμένο δίκτυο πτήσεων, αναμένεται να συνεχιστεί και το 2020.

Το Roadshow, με την επωνυμία “Alltours Dinnerpartys Summer 2020”, πραγματοποιήθηκε από 25 έως 30 Οκτωβρίου 2019 στη Βιέννη και τις κυριότερες πόλεις της χώρας, με την ενεργή συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας, που φρόντισε για την καλαίσθητη παρουσία και προβολή της Ελλάδας  στις εκδηλώσεις, με Stand και πληροφοριακό υλικό.Η παρουσίαση του καλοκαιρινού προγράμματος του Alltours, εστιάστηκε σε ελληνικούς προορισμούς, καθώς η Ελλάδα έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών του αυστριακού Τ.Ο. Θα περιλαμβάνει τους προορισμούς: Κρήτη, Ρόδο, Κω, Ολυμπιακή Ακτή, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο, Θάσο, Μύκονος, Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο, ενώ από το 2020 συμπεριλαμβάνεται και η Αθήνα.

Μετά τις εξελίξεις του Thomas Cook, o Alltours ανταποκρινόμενος στην αυξανόμενη ζήτηση ιδίως για ελληνικούς προορισμούς, επεκτείνει το πρόγραμμά του, τόσο σε αριθμό αεροπορικών θέσεων, όσο και ξενοδοχείων που μέχρι πρότινος εκμεταλλεύονταν κατ’αποκλειστικότητα ο Thomas Cook.

Στις παρουσιάσεις περιλαμβάνονταν Quizz ερωτήσεων προς τους πράκτορες με έπαθλο δώρα και ταξίδια. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι  4 από τις 5 ερωτήσεις του, είχαν ως θέμα την Ελλάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top