Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ένα πείραμα ξενοδοχειακού αρχιτεκτονικού φωτισμού στην είσοδο του 100% Hotel Show 2019

Τατιάνα Ρόκου - 07 November 2019, 11:55

Η είσοδος του 100% Hotel Show μετατρέπεται για πρώτη φορά σε ένα διαδραστικό έκθεμα αρχιτεκτονικού φωτισμού, φιλοξενώντας τρεις πανομοιότυπους χώρους, που προσομοιάζουν ένα σύγχρονο δωμάτιο ξενοδοχείου.


Τρεις επιλεγμένοι lighting designers καλούνται να αναδείξουν, μέσα από την ειδική μελέτη φωτισμού ενός χώρου, το διαφορετικό ύφος αλλά και την ιδιαίτερη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένα ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου. Σε έναν πανομοιότυπο καμβά δωματίου ξενοδοχείου σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα του project, μια εταιρεία Hotel Concept Making δημιουργεί τρία εντελώς διαφορετικά σενάρια που διαδραματίζονται σε ξενοδοχεία με διαφορετικό concept, και με τη βοήθεια ενός έμπειρου Curator, οι lighting designers διαμορφώνουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες του 100% Hotel Show 2019.

Η είσοδος του 100% Hotel Show μετατρέπεται για πρώτη φορά σε ένα διαδραστικό έκθεμα αρχιτεκτονικού φωτισμού, φιλοξενώντας τρεις πανομοιότυπους χώρους, που προσομοιάζουν ένα σύγχρονο δωμάτιο ξενοδοχείου σχεδιασμένο από τον επιλεγμένο αρχιτέκτονα του project, κ. Μανώλη Οικονόμου.

Το “δωμάτιο οδηγός” σχεδιάζεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να επιτρέψει στους lighting designers να δημιουργήσουν ξεχωριστές εμπειρίες μέσω του φωτισμού, τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι επισκέπτες της έκθεσης, διασχίζοντας τους χώρους τού “Rooms + Light” project.

Οι lighting designers που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο project είναι οι:

  • Μαρίζα Γαλάνη
  • Θεόδωρος Κοντορήγας
  • Ειρήνη Σκαφίδα

Το έργο των lighting designers γίνεται πιο απαιτητικό, καθώς θα πρέπει να διαφοροποιήσουν το κάθε δωμάτιο σύμφωνα με το Experience Brief που θα προδιαγραφεί από τον Hotel Concept Maker του Destsetters, κ. Ζένιο Ζένιου, βάσει του οποίου θα πρέπει να αναδείξουν τόσο το σενάριο εμπειρίας όσο και το ιδιαίτερο concept τού κάθε ξενοδοχείου.

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό, με την υψηλή εποπτεία τού lighting designer κ. Γιώργου Αναγνωστάκη από την IFI, που δίνει τη δική του οπτική και τεχνογνωσία στην ολοκλήρωση του project από πλευράς τεχνογνωσίας αρχιτεκτονικού φωτισμού.

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με πάνω από 200 επιλεγμένους εκθέτες με ξενοδοχειακές λύσεις, και 8 μεγάλα workshops, που θα αναλύσουν τα τελευταία trends της ξενοδοχειακής αγοράς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top