Τελευταία νέα
Αρχική'Lemnos: The island with the unique aura', το νέο μήνυμα της Λήμνου
Εκθέσεις

'Lemnos: The island with the unique aura', το νέο μήνυμα της Λήμνου

Φέτος η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου στοχεύει κυρίως σε επαφές με πρακτορεία, ξενοδοχειακές πλατφόρμες και εκπροσώπους απο τη Δανία, το Ισραήλ, της Ρωσία, την Ιταλία, την Ελβετία, προσπαθώντας να αναβαθμίσει το πελατειακό της κοινό.

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου παρουσιάζει το καινούργιο μήνυμα της για φέτος το καλοκαίρι για το νησί, στην έκθεση Philoxenia που πραγματοποιείται 7-10/11/2019 στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, μέσα απο το μήνυμά της, θέλει να περάσει στους μελλοντικούς μας επισκέπτες, την ανάδειξη των 7 αισθήσεων: “Την όσφρηση με τη μοναδική μυρωδιά του θυμαριού, την αφή μέσα απο το Θαλασσινό αλάτι της Αλυκής, την όραση μέσα απο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στον Αθωνα, την ακοή μέσα απο τις κουδούνες των προβάτων αλλά και τα γέλια των παιδιών στην θάλασσα, τη γεύση μέσα απο τα υπέροχα κρασιά μας και μέλια μας, την αίσθηση του ήρεμου τοπίου, το όραμα για μοναδικές διακοπές…”.

Φέτος η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου στοχεύει κυρίως σε επαφές με πρακτορεία, ξενοδοχειακές πλατφόρμες και εκπροσώπους απο τη Δανία, το Ισραήλ, τη Ρωσία, την Ιταλία, την Ελβετία, προσπαθώντας να αναβαθμίσει το πελατειακό της κοινό. με μια σειρά παράπλευρων επαφών, αναμένεται να αναδειχθεί η δυναμική που ανέπτυξε ο ξενοδοχειακός κλάδος στο νησί σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών που αναζητούν νέους προορισμούς, τουριστικούς πράκτορες, σε όλα τα καινούργια βιωματικά στοιχεία που
έχει η Λήμνος (hiking, biking, diving, wedding events, fishing, sailing, surfing και υψηλή γαστρονομία).

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου με στελέχη της, ταυτόχρονα θα συμμετέχει και στο περίπτερο του Δήμου Λήμνου, για να βοηθήσει την ανάδειξη της σχέσης που έχει ο τουρισμός με την υπόλοιπη αλυσίδα της οικονομίας στο νησί.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024