Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔήλωση της Demand Fairs & Media για email list της 100% Hotel Show
Εκθέσεις

Δήλωση της Demand Fairs & Media για email list της 100% Hotel Show

Η εταιρεία ενημερώνει τους πελάτες της ότι εγγραφές των επισκεπτών των εκθέσεων υπόκεινται στο νόμο περί προσωπικών δεδομένων και δεν υπάρχει περίπτωση από την πλευρά της να γίνει ποτέ τέτοιου είδους διακίνηση.

Η Demand Fairs & Media ανακοινώνει τους πελάτες της ότι, σε σχέση με προσπάθειες πώλησης, μέσω ενημερωτικών emails, αγοράς λιστών των συμμετεχόντων σε εκθέσεις, ότι:

“Εκ μέρους της οργανώτριας εταιρείας του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, θέλαμε να δηλώσουμε ότι η εταιρεία μας ουδεμία σχέση έχει με πιθανές προτάσεις που λάβατε ή θα λάβετε στο μέλλον και οι οποίες σας παροτρύνουν να παραλάβετε την λίστα των εγγεγραμμένων επισκεπτών της Έκθεσης, έναντι σχετικής αμοιβής.

Πάγια πολιτική της εταιρείας μας είναι να μην κοινοποιεί τις λίστες των επισκεπτών της, οπότε οποιαδήποτε αντίστοιχη επικοινωνία λάβετε θεωρήστε την ως παραπλανητική επικοινωνία.

Οι εγγραφές των επισκεπτών των εκθέσεων υπόκεινται στο νόμο περί προσωπικών δεδομένων και δεν υπάρχει περίπτωση από την εταιρεία μας να γίνει ποτέ τέτοιου είδους διακίνηση.

Παρακαλούμε πολύ να είστε πολύ προσεκτικοί και αν παραλάβετε κάποιο αντίστοιχο μήνυμα να το διαγράψετε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024