Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Προτάσεις του Γ. Αμυρά για την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα Ιωάννινα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 November 2019, 12:18

Eκτενής συζήτηση μεταξύ του βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Γιώργου Αμυρά και του υφυπουργού Τουρισμού, κ. Μάνου Κόνσολα, για την ανάγκη να αποκτήσουν η Ήπειρος και τα Ιωάννινα μια ισχυρή και αυτόνομη τουριστική ταυτότητα, με την επένδυση στην ποιότητα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.


Συνάντηση εργασίας είχε ο βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Γιώργος Αμυράς, με τον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, στο Υπουργείο Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο βουλευτής Ιωαννίνων συζήτησε με τον υφυπουργό Τουρισμού για τα θέματα της τουριστικής εκπαίδευσης και την ανάγκη αναβάθμισής της στη χώρα μας.

Ο κ. Αμυράς κατέθεσε τις προτάσεις του για τη σύνδεση της τουριστικής εκπαίδευσης με την τουριστική υπεραξία της χώρας και τη δυνατότητα ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα Ιωάννινα.

Ο υφυπουργός Τουρισμού ενημέρωσε τον κ. Αμυρά για το υπό επεξεργασία νομοσχέδιο της τουριστικής εκπαίδευσης, το οποίο θα προβλέπεται η συνολική αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης με εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων δομών και προγραμμάτων σπουδών, καθώς και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας.

Παράλληλα, έγινε εκτενής συζήτηση για την ανάγκη να αποκτήσουν η Ήπειρος και τα Ιωάννινα μια ισχυρή και αυτόνομη τουριστική ταυτότητα, με την επένδυση στην ποιότητα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, και την αξιοποίηση του μοναδικού φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού κεφαλαίου της περιοχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top