Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Διερεύνηση στρατηγικής προβολής της Ελλάδας στα μέσα ενημέρωσης της Κίνας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 November 2019, 12:56

Σχεδιασμός κοινής στρατηγικής προώθησης των τουριστικών στόχων, με δεδομένο το πολιτιστικό, ιστορικό, αρχαιολογικό ενδιαφέρον και των δύο λαών για την πραγματοποίηση ταξιδιών στην Ελλάδα και την Κίνα.


Συνάντηση με σκοπό τη διερεύνηση καναλιών προβολής των τουριστικών προγραμμάτων και προορισμών της Ελλάδας, της Κίνας και των χωρών-μελών της EMTTAS (Ελλάδα - Κύπρος - Ισραήλ - Αίγυπτος), στα μέσα Ενημέρωσης της Κίνας, όπως στο “People’s Daily”, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης με τον δημοσιογράφο Qu Xiangyu και τον γενικό γραμματέα της Ελληνο-Κινεζικής Ένωσης Liu Yan Yan, στα γραφεία της FedHATTA στην Αθήνα.

Τόσο η ελληνική όσο και η κινεζική πλευρά εστίασαν στον σχεδιασμό κοινής στρατηγικής προώθησης των τουριστικών στόχων, με δεδομένο το πολιτιστικό, ιστορικό, αρχαιολογικό ενδιαφέρον και των δύο λαών για την πραγματοποίηση ταξιδιών στην Ελλάδα και την Κίνα.

Η ευρεία αγορά στην οποία απευθύνεται η “People’s Daily” είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την ταυτόχρονη προώθηση των χωρών-μελών της EMTTAAS, στη μεγαλύτερη αγορά εξερχόμενου τουρισμού στον κόσμο, την Κίνα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top