Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυνεργασία ΟΤΘ – Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος για την προβολή της Θεσσαλονίκης
Προβολή προορισμού

Συνεργασία ΟΤΘ – Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος για την προβολή της Θεσσαλονίκης

Υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος για την ιδανικότερη προβολή της Θεσσαλονίκης.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος προχώρησαν σε συνεργασία στη Philoxenia για το επόμενο success story της Θεσσαλονίκης και ανοίγει δρόμους συνεργασίας με τον Τουριστικό Οργανισμό της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας.

Πιο αναλυτικά, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν φέτος στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης στα εγκαίνια της 35ης Philoxenia & Hotelia 2019 την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης”. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, στιγμή ορόσημο για τον Οργανισμό αποτέλεσε η υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος για την ιδανικότερη προβολή της Θεσσαλονίκης που απορρέει από το “αγκάλιασμα” των δύο φορέων, αλλά και η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τον Οργανισμό Τουρισμού της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας.

Οι στρατηγικής σημασίας συνεργασίας του Οργανισμού έγιναν παρουσία του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η πρόεδρος του Οργανισμού και αντιπεριφερειάρχης κα Βούλα Πατουλίδου, “ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια. Έχει ξεκινήσει μία πορεία ανόδου και σημαντικών συνεργασιών. Η τωρινή με το Διεθνές Πανεπιστήμιο είναι μία κίνηση με μεγάλες προσδοκίες απόλυτα εφικτές. Η ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της πόλης μας σε κάθε επίπεδο με το αγκάλιασμα όλων των φορέων που μπορούν να συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση είναι προτεραιότητα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024