Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικιαζόμενα καταλύματα

Παναγιώτης Τοκούζης (ΣΕΤΚΕ): 'Πρέπει να τονώσουμε την εξωστρέφεια του κλάδου'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Νοέμβριος 2019, 13:42

Το πρόγραμμα και οι νέοι στόχοι της διοίκησης της ΣΕΤΚΕ στο επίκεντρο του συμβουλίου του Περιφερειακού Διοικητικού Συμβουλίου, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.


Συνεχίζοντας το διάλογο που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, τόσο με τα μέλη της, όσο και με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), πραγματοποίησε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 Περιφερειακό Διοικητικό Συμβούλιο, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Στόχος του Συμβουλίου ήταν να ενημερωθούν οι τοπικές, αυτοδιοικητικές αρχές, αλλά και τα προεδρεία των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργάνων της περιοχής, αφενός για τα προβλήματα και τις προκλήσεις, που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο σημερινό, επιχειρηματικό περιβάλλον, οι επιχειρηματίες των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, και για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες που αναλαμβάνει η ΣΕΤΚΕ για την επίλυσή τους και, αφετέρου, για το ρόλο και τη συνεισφορά των επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων στην περιφερειακή οικονομία. Ενώ, στο επίκεντρο του συμβουλίου βρέθηκαν το πρόγραμμα και οι νέοι στόχοι της διοίκησης της ΣΕΤΚΕ.

Στο πλαίσιο του περιφερειακού Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον προϊστάμενο της ΠΥΤ Κρήτης, κ. Αριστείδη Στρατάκη, τον εκπρόσωπο Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη, τον υπεύθυνο Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, κ. Κωνσταντίνο Γρηγοράκη και τα προεδρεία των συλλόγων - μελών της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Κρήτης “Κνωσσός” και της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών, Επιχειρηματιών και Εκμεταλλευτών Ενοικ. Δωμ. - Διαμ/των, Βιλών και Λοιπών Τουρ. Καταλυμάτων Ρεθύμνης “Αρκάδι”.

“Μόνο με τη συνεργασία και τη σύμπραξη μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα. Πρέπει να μοιραστούμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεών μας και να τονώσουμε την εξωστρέφεια του κλάδου”, είπε ο πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ, κ. Παναγιώτης Τοκούζης, μετά το πέρας των συναντήσεων.

Παράλληλα, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης Philoxenia της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το Συμβούλιο Διοικήσεων της ΣΕΤΚΕ, με την αθρόα συμμετοχή των προέδρων των Ομοσπονδιών-μελών της Συνομοσπονδίας, από το σύνολο της ελληνικής Επικράτειας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν συνολικά τον μεγαλύτερο αριθμό κλινών φιλοξενίας στη χώρα. Στο συμβούλιο συζητήθηκαν όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και οι ενέργειες και οι δράσεις που πρέπει να αναληφθούν, προκειμένου ο κλάδος να ανταποκρίνεται καλύτερα και με αμεσότητα στις εξελίξεις, τις νέες τάσεις και τα δεδομένα, που διαρκώς μεταβάλλονται.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top