Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η ιστορία των 70 χρόνων της ΠΟΞ στο περίπτερο της 35ης Philoxenia 2019

Τατιάνα Ρόκου - 12 Νοέμβριος 2019, 15:35

Στο περίπτερο έγινε και η επίσημη παρουσίαση του πρώτου τεύχους του περιοδικού Greek Hotelier Mag της ΠΟΞ που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Smart Press.


Η συμμετοχή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σηματοδοτεί τον απολογισμό της φετινής χρονιάς και την προετοιμασία για τη νέα τουριστική σεζόν, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στις πραγματικές προκλήσεις του 2020.

Ήταν η δεύτερη συνεχή χρονιά που η ΠΟΞ συμμετείχε στη Philoxenia με δικό της σταντ στο περίπτερο 13 και φέτος συνέπεσε με τα γενέθλια των 70 χρόνων από την ίδρυσή της. Μαζί με τον απλό κόσμο, από εκεί πέρασαν όλοι οι άνθρωποι του δυναμικού κλάδου της ελληνικής οικονομίας -ξενοδόχοι, εργαζόμενοι και συνεργάτες- με την υπόσχεση να δώσουν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να επιτευχθεί μια ακόμη χρονιά-ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό.

Ο πρόεδρος κ. Γρηγόρης Τάσιος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν προσωπικά τους επισκέπτες για τις θετικές κριτικές τους σχετικά με το στήσιμο του περιπτέρου, όπου μέσα από φωτογραφικά “κλικ” αναβίωσαν επτά ολόκληρες δεκαετίες “σκληρής δουλειάς, αναγνώρισης και σημαντικών επιτυχιών”. Κριτικές που όπως σημείωναν, “δίνουν κουράγιο και δύναμη στον κλάδο για να συνεχίσει με θέρμη και μεράκι να προσφέρει στους τουρίστες ξεχωριστές και ποιοτικές υπηρεσίες”.  

Στο περίπτερο έγινε και η επίσημη παρουσίαση του πρώτου τεύχους του περιοδικού Greek Hotelier Mag της ΠΟΞ που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Smart Press. Το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου των Προέδρων των Ξενοδοχειακών Ενώσεων ο κ. Τάσιος παρέδωσε ένα αντίτυπο στον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με την προτροπή να αρθρογραφήσει στο επόμενο τεύχος, πρόταση την οποία και αποδέχθηκε με ευχαρίστηση και αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την έκδοση, ζήτησε να λαμβάνει και ο ίδιος το περιοδικό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top