Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈρευνα για τις αθλητικές-αναψυχικές δραστηριότητες στα ξενοδοχεία από το Αριστοτέλειο
Έρευνα

Έρευνα για τις αθλητικές-αναψυχικές δραστηριότητες στα ξενοδοχεία από το Αριστοτέλειο

Βασικός σκοπός της έρευνας είναι να εξετάσει κατά πόσο οι δραστηριότητες αθλητικού τουρισμού επηρεάζουν την επωνυμία (brand) ενός ξενοδοχείου.

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της διδακτορικής διατριβής της κας Αλεξάνδρας Φουντούκη, διεξάγει έρευνα για τις αθλητικές και αναψυχικές δραστηριότητες στα ξενοδοχεία.

Βασικός σκοπός της έρευνας είναι να εξετάσει κατά πόσο οι δραστηριότητες αθλητικού τουρισμού επηρεάζουν την επωνυμία (brand) ενός ξενοδοχείου. Οι δραστηριότητες αθλητικού τουρισμού που έχουν επιλεγεί για την συγκεκριμένη έρευνα, είναι τα κέντρα θαλασσοθεραπείας (spa) και τα κέντρα ευεξίας (wellness center) και άσκησης.

Η έρευνα γίνεται αποκλειστικά online και κυρίως μέσω των social media και ιστοσελίδων που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική, ανώνυμη και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επιστημονικούς σκοπούς. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στην έρευνα είναι να έχει διαμείνει σε ξενοδοχείο που διαθέτει τις υπηρεσίες αθλητικού τουρισμού που αναφέρθηκαν παραπάνω και να τις έχει χρησιμοποιήσει κατά τον τελευταίο χρόνο. Με βάση αυτή του την εμπειρία δίνονται και οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024