Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Έρευνα

Έρευνα για τις αθλητικές-αναψυχικές δραστηριότητες στα ξενοδοχεία από το Αριστοτέλειο

Τατιάνα Ρόκου - 13 Νοέμβριος 2019, 11:00

Βασικός σκοπός της έρευνας είναι να εξετάσει κατά πόσο οι δραστηριότητες αθλητικού τουρισμού επηρεάζουν την επωνυμία (brand) ενός ξενοδοχείου.


Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της διδακτορικής διατριβής της κας Αλεξάνδρας Φουντούκη, διεξάγει έρευνα για τις αθλητικές και αναψυχικές δραστηριότητες στα ξενοδοχεία.

Βασικός σκοπός της έρευνας είναι να εξετάσει κατά πόσο οι δραστηριότητες αθλητικού τουρισμού επηρεάζουν την επωνυμία (brand) ενός ξενοδοχείου. Οι δραστηριότητες αθλητικού τουρισμού που έχουν επιλεγεί για την συγκεκριμένη έρευνα, είναι τα κέντρα θαλασσοθεραπείας (spa) και τα κέντρα ευεξίας (wellness center) και άσκησης.

Η έρευνα γίνεται αποκλειστικά online και κυρίως μέσω των social media και ιστοσελίδων που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική, ανώνυμη και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επιστημονικούς σκοπούς. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στην έρευνα είναι να έχει διαμείνει σε ξενοδοχείο που διαθέτει τις υπηρεσίες αθλητικού τουρισμού που αναφέρθηκαν παραπάνω και να τις έχει χρησιμοποιήσει κατά τον τελευταίο χρόνο. Με βάση αυτή του την εμπειρία δίνονται και οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top