Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική οδηγία

Το βρετανικό Υπ. Εξωτερικών προειδοποιεί για τις χρησιατουγενιάτικες αγορές στην Ευρώπη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Νοέμβριος 2019, 15:01

Ανανέωση της ταξιδιωτικής οδηγίας για όσους ταξιδεύουν σε πολλές χώρες που φιλοξενούν αγορές Χριστουγέννων, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Δανία και οι Κάτω Χώρες.


Τους τουρίστες που επισκέπτονται τις δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης προειδοποιεί το βρετανικό Foreign Office, για τον κίνδυνο περαιτέρω τρομοκρατικών επιθέσεων. Υπενθυμίζεται ότι ένα φορτηγό είχε πέσει εσκεμμένα σε κόσμο που επισκεπτόταν μια χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο το Δεκέμβριο του 2016. Σε εκείνο το τραγικό περιστικό 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 56 άλλοι τραυματίστηκαν από την επίθεση, η οποία διεξήχθη από έναν Τυνήσιο, αιτούντα άσυλο στη Γερμανία, που δεν κατόρθωσε να το πάρει.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου ανανέωσε την ταξιδιωτική του οδηγία για όσους ταξιδεύουν σε πολλές χώρες που φιλοξενούν αγορές Χριστουγέννων, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Δανία και οι Κάτω Χώρες.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Υπάρχει μια γενική απειλή από την τρομοκρατία. Μπορεί να υπάρξει παρουσία αυξημένης ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, συμπεριλαμβανομένων των χριστουγεννιάτικων αγορών και άλλων σημαντικών γεγονότων που μπορεί να προσελκύσουν μεγάλα πλήθη. Θα πρέπει να παραμένετε σε επιφυλακή και να ακολουθείτε τις οδηγίες των τοπικών Αρχών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top