Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο βρετανικό Υπ. Εξωτερικών προειδοποιεί για τις χρησιατουγενιάτικες αγορές στην Ευρώπη
Τουριστική οδηγία

Το βρετανικό Υπ. Εξωτερικών προειδοποιεί για τις χρησιατουγενιάτικες αγορές στην Ευρώπη

Ανανέωση της ταξιδιωτικής οδηγίας για όσους ταξιδεύουν σε πολλές χώρες που φιλοξενούν αγορές Χριστουγέννων, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Δανία και οι Κάτω Χώρες.

Τους τουρίστες που επισκέπτονται τις δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης προειδοποιεί το βρετανικό Foreign Office, για τον κίνδυνο περαιτέρω τρομοκρατικών επιθέσεων. Υπενθυμίζεται ότι ένα φορτηγό είχε πέσει εσκεμμένα σε κόσμο που επισκεπτόταν μια χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο το Δεκέμβριο του 2016. Σε εκείνο το τραγικό περιστικό 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 56 άλλοι τραυματίστηκαν από την επίθεση, η οποία διεξήχθη από έναν Τυνήσιο, αιτούντα άσυλο στη Γερμανία, που δεν κατόρθωσε να το πάρει.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου ανανέωσε την ταξιδιωτική του οδηγία για όσους ταξιδεύουν σε πολλές χώρες που φιλοξενούν αγορές Χριστουγέννων, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Δανία και οι Κάτω Χώρες.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Υπάρχει μια γενική απειλή από την τρομοκρατία. Μπορεί να υπάρξει παρουσία αυξημένης ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, συμπεριλαμβανομένων των χριστουγεννιάτικων αγορών και άλλων σημαντικών γεγονότων που μπορεί να προσελκύσουν μεγάλα πλήθη. Θα πρέπει να παραμένετε σε επιφυλακή και να ακολουθείτε τις οδηγίες των τοπικών Αρχών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024