Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Το 3ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας στις 23 Νοεμβρίου, στην Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Νοέμβριος 2019, 14:12

Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia 2019 και θα έχει τρεις θεματικές ενότητες (The Challenge of Driving Direct Bookings: Taking back control over hotel distribution, Rethinking Hotel F&B: Stop thinking of hotel F&B as hotel F&B και Happy Workforce – Happy Guest: Increase your employees engagement by challenging existing norms).


Τη διείσδυση του κλάδου της ξενοδοχίας στους πρωτεύοντες διαύλους ενημέρωσης που αποκρυπτογραφούν τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, έχει ως στόχο το 3ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας (3nd International Hospitality Forum), το οποίο διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος στις 23 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα.

Κορυφαίοι εκπρόσωποι αναγνωρισμένων διεθνών τουριστικών brands, ξένοι και Έλληνες ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον κλάδο των συμβουλευτικών επιχειρήσεων, εμπλουτίζουν με την παρουσία τους τις τρεις θεματικές ενότητες του φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia 2019.

Παράλληλα, εγκαινιάζεται η συνεργασία με τη Phocuswright, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες Consulting παγκοσμίως με εξειδίκευση στον τουρισμό,Ειδικότερα οι ενότητες του 3nd International Hospitality Forum είναι οι εξής:

Πρώτη θεματική συζήτηση
The Challenge of Driving Direct Bookings: Taking back control over hotel distribution

Συντονιστής: Dr. Peter O’Connor, υπεύθυνος Αναλυτής Αγορών, Phocuswright
Ομιλητές

  • Ian Macleod, Chief Marketing Officer for Hotel tech SaaS startup Triptease
  • Frank Reeves, Co-founder and CEO, Avvio
  • Paulo Salvador, Consultant, Founder & Professor in Marketing and Innovation
  • Joost Vermeulen, Regional Director Southern Europe, Middle East & Africa, Booking.com

Δεύτερη θεματική συζήτηση
Rethinking Hotel F&B: Stop thinking of hotel F&B as hotel F&B
Συντονιστής: Maria Theofanopoulou, CEO Greek Travel Pages
Ομιλητές

  • Tim Ananiadis, General Manager/Managing Director, Hotel Grande Bretagne & King George
  • Thomas Douzis, Co-Founder and CEO, ERGON Foods
  • Dr. Cindy Y. Heo, Associate Professor of Revenue Management, École hôtelière de Lausanne

Τρίτη θεματική συζήτηση
Happy Workforce – Happy Guest: Increase your employees engagement by challenging existing norms
Συντονιστής: Maria Theofanopoulou, CEO Greek Travel Pages
Ομιλητές

  • Katerina Santikou, Managing Director, Workathlon
  • Dr. Stéphanie Pougnet-Rozan, Assistant Professor of Talent Management, École hôtelière de Lausanne
  • Micah Solomon, Influencer and Thought Leader on Customer Service, Customer Experience & Hospitality

Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρος Βασιλικός σχολιάζοντας τη διοργάνωση του 3nd International Hospitality Forum δήλωσε: “Το 3nd International Hospitality Forum πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που η χώρα μας αφήνει πίσω της την κρίση και ετοιμάζεται για μια νέα εποχή ανάπτυξης. Το ΞΕΕ στέκεται έμπρακτα δίπλα στον Έλληνα ξενοδόχο προκειμένου να βελτιώνει συνεχώς το προϊόν του, καθώς οι παγκόσμιες εξελίξεις στον κλάδο της φιλοξενίας απαιτούν εγρήγορση, πληροφόρηση, καινοτομία, διαρκή προσαρμογή. Η δυνατότητα πρόσβασης στη γνώση είναι δύναμη και μαζί με την ποιότητα ανοίγουν τους ορίζοντες για νέες επιτυχίες του ελληνικού ξενοδοχείου. Σε αυτή ακριβώς την κατεύθυνση συνεισφέρει το 3nd International Hospitality Forum, αποτελώντας την κορυφαία πλατφόρμα διαλόγου και γνώσης για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα. Το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας με θεματολογία αιχμής και εξαιρετικούς ομιλητές στα πάνελ της διοργάνωσης, δίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά “τροφή” για σκέψη και για πράξη, ενώ παράλληλα προτείνει λύσεις στην κατεύθυνση της σταδιακής απεξάρτησης και συνακόλουθα της διασποράς του κινδύνου για την ελληνική ξενοδοχία από τους μεγάλους tour operators και τους OTAs.

Με την πολύτιμη υποστήριξη των χορηγών μας, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά, υποδεχόμαστε για τρίτη συνεχή χρονιά διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την αποτύπωση των τελευταίων εξελίξεων και τάσεων της παγκόσμιας ξενοδοχειακής αγοράς που συνεχώς εξελίσσεται. Στο ΞΕΕ πιστεύουμε ακράδαντα πως το μέλλον ανήκει σε αυτούς που προετοιμάζονται κατάλληλα γι’ αυτό και το αποδεικνύουμε στην πράξη”.

Ο αντιπρόεδρος της FΟRUM, διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης Xenia και Χρυσός χορηγός του 3nd International Hospitality Forum, κ. Θανάσης Γιαλούρης, αναφερόμενος στόχους της φετινής διοργάνωσης τόνισε ότι “η Xenia έρχεται για ακόμα μια χρονιά υπερπλήρης σε όλους τους τομείς για να προσφέρει λύσεις στην βελτιστοποίηση των υποδομών και του εξοπλισμού κάθε είδους ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων. Αναμένεται να καταρρίψει ακόμα μια φορά τα επισκεπτικά της ρεκόρ και να καταστεί το κέντρο των σοβαρών επενδυτικών αποφάσεων που έχει ανάγκη ο ελληνικός τουρισμός. Θεωρούμε ότι η στρατηγική συνεργασία με το ΞΕΕ είναι επωφελής και για τις δυο πλευρές και ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top