Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

To Mayia Exclusive Resort & Spa (H Hotels Collection) παίρνει Travelife Gold Certification

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Νοέμβριος 2019, 11:19

Στο Mayia Exclusive Resort & Spa, οι επισκέπτες συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες βιωσιμότητας, όπως στις εκδηλώσεις καθαρισμού παραλιών, αλλά και μέσω της ενθάρρυνσης χρήσης ανακυκλώσιμων κάδων και τη λειτουργία υπηρεσίας επαναχρησιμοποίησης πετσετών και λινών.


Την πιστοιποίηση Travelife Gold Certification, τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση για ξενοδοχειακά καταλύματα, έλαβε επιτυχώς το Mayia Exclusive Resort & Spa για την περίοδο 2019-2021.

Η πιστοποίηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει το τρίτο κατά σειρά ξενοδοχείο με Travelife Certification, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες και τη δέσμευση του ομίλου απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον υπό την ομπρέλα του “Travel with Care” προγράμματος του.

Η Τravelife, σύστημα πιστοποίησης βιώσιμου τουρισμού, αξιολόγησε τις επιδόσεις του ξενοδοχείου Mayia Exclusive Resort & Spa σε ό,τι αφορά την υπεύθυνη διαχείριση των κοινωνικοοικονομικών και περιβαλλοντικών του επιπτώσεων.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης, το ξενοδοχείο αξιολογήθηκε βάσει 163 κριτηρίων, όπως η ελαχιστοποίηση της ποσότητας ενέργειας και κατανάλωσης του νερού, αλλά και για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων, παράγοντες που συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον αξιολογήθηκε με κοινωνικά κριτήρια που αναγνωρίζουν θετικές δράσεις, όπως η ευημερία των εργαζομένων, η συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τις τοπικές επιχειρήσεις καθώς και την προστασία των παιδιών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στο Mayia Exclusive Resort & Spa, οι επισκέπτες συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες βιωσιμότητας, όπως στις εκδηλώσεις καθαρισμού παραλιών, αλλά και μέσω της ενθάρρυνσης χρήσης ανακυκλώσιμων κάδων και τη λειτουργία υπηρεσίας επαναχρησιμοποίησης πετσετών και λινών. Με αυτόν τον τρόπο, το Mayia Exclusive Resort & Spa συνεισφέρει στην προστασία των μοναδικών φυσικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών του θέρετρου, ευαισθητοποιεί τους επισκέπτες του για περιβαλλοντικά θέματα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει θετικά στην προσέλκυση τουριστών και στο μέλλον.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1993. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα 2.150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες κάθε επισκέπτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top