Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞεκινά σήμερα το 100% Hotel Show 2019
Εκθέσεις

Ξεκινά σήμερα το 100% Hotel Show 2019

200 επιλεγμένοι εκθέτες, με λύσεις για ξενοδόχους και villa owners συγκεντρώνονται από σήμερα 15 έως τις 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Ανοίγει τις πύλες του σήμερα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, το 100% Hotel Show 2019, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Απονομή 100% Hotel Design Awards την πρώτη ημέρα της έκθεσης
Τα φετινά 100% Hotel Design Awards του 100% Hotel Show αναμένεται να προσελκύσουν τα βλέμματα ολόκληρου του ξενοδοχειακού κλάδου, καθώς έχουν σπάσει ρεκόρ συμμετοχών, με ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν όχι μόνο για το εντυπωσιακό Design Concept τους, αλλά και την υψηλή λειτουργικότητά τους. Με ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν και τους αρχιτέκτονες των έργων να έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, το διαγωνιστικό επίπεδο έχει περάσει κάθε προσδοκία και, με την προσθήκη στην Κριτική Επιτροπή διεθνών ονομάτων, εδραιώνεται στη διεθνή σκηνή. Παράλληλα, το ανανεωμένο Concept της Τελετής Απονομής των Hotel Design Awards, είναι σίγουρο πως θα δώσει μια διαφορετική χροιά στον διαγωνισμό και αναμένεται να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παράλληλες δράσεις του 100% Hotel Show. Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 100, και η ειδική ομάδα του 100% Hotel Show έχει επιλέξει τις 32 επικρατέστερες που θα διαγωνιστούν και θα αξιολογηθούν, τόσο από την Κριτική Επιτροπή όσο και από την ψηφοφορία του κοινού για το ειδικό βραβείο. Είναι αξιοσημείωτο ότι στα φετινά 100% Hotel Design Awards συμμετέχουν ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα τύπων ξενοδοχείων που θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα τον διαγωνισμό.

Αφιέρωμα “Χτίζω Ξενοδοχείο” από τις εταιρείες του Build & Architecture section
Φέτος, όμως, το κομμάτι της κατασκευής και της ανακαίνισης ενός ξενοδοχείου ενισχύει την υπόστασή του μέσα από βασικές αλλαγές στη διάταξη των εκθετών, που δημιουργούν μια ανανεωμένη μορφή της έκθεσης, αλλά και μέσα από την καμπάνια “Χτίζω Ξενοδοχείο”, που στόχο έχει να επικοινωνήσει το μήνυμα στην ξενοδοχειακή αγορά, και να συγκεντρώσει feedback σε σχέση με τις ανάγκες των ξενοδόχων και των επενδυτών σχετικά με το Χτίσιμο και την Ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου. Το 2019 αναμένεται επίσης να είναι η πιο “Αρχιτεκτονική” χρονιά του 100% Hotel Show, αφού στο lineup των Workshops θα προστεθεί και μια ειδική σειρά σεμιναρίων καθαρά για Αρχιτέκτονες, με στόχο τη δυναμική ενημέρωση σχετικά με τα νέα trends που αφορούν την ξενοδοχειακή κατασκευή. Πέρα από την έμφαση που θα δοθεί στο αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό κομμάτι, η έκθεση προσθέτει και νέα τμήματα, όπως το Hotel Decoration, το οποίο θα παρουσιάζει λύσεις διακόσμησης ενός ξενοδοχείου, ενώ ενισχύει σημαντικά και τα υπάρχοντα, όπως το ειδικό section Digital & Sales που αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά, με σημαντική συμμετοχή εταιρειών που βοηθούν τα ξενοδοχεία να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.

Ενότητα Ξενοδοχειακών Πωλήσεων με τα νέα trends στο ξενοδοχειακό digital marketing
Το 100% Hotel Show επενδύει στην επέκταση του Digital & Sales section της έκθεσης, φιλοξενώντας μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο του Ξενοδοχειακού Sales Strategy.  Ταυτόχρονα,  διεθνή Brands έρχονται με τη σειρά τους να αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς, ενισχύοντας τα ξενοδοχειακά Workshops της έκθεσης με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες θεματολογίες.

Έξι ξενοδοχειακά workshops με πραγματικά εκπαιδευτικό περιεχόμενο
Οι νέες αγορές για τα ελληνικά ξενοδοχεία, η αύξηση των άμεσων κρατήσεων, το Experience Design, αλλά και το καθιερωμένο ετήσιο Masterclass της WebHotelier, αναμένεται να προσελκύσουν εκατοντάδες επισκέπτες, μετατρέποντας το Workshop Stage των 100% Hotel Workshops σε ετήσιο σημείο συνάντησης της ξενοδοχειακής τεχνογνωσίας.

Τα WebHotelier Masterclasses, η ετήσια συνάντηση του κορυφαίου booking engine
Με ομιλητές τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας αλλά και επιλεγμένους καλεσμένους, για άλλη μια χρονιά η WebHotelier αναμένεται να παρουσιάσει τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της ξενοδοχειακής αγοράς, και να δώσει λύσεις στους ξενοδόχους και στους villa owners. Κατά την έναρξη του Masterclass η WebHotelier θα παρουσιάσει το επαναστατικό PAM, το πρώτο εργαλείο της εταιρείας που έρχεται να απλοποιήσει τις in hotel διαδικασίες διευκολύνοντας τις χρεώσεις ηλεκτρονικών πληρωμών, αλλά και το Interactive Hotelier Dashboard, μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις του συστήματος, που εμφανίζει με απόλυτα εξατομικευμένο τρόπο όλα τα εργαλεία της WebHotelier που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε ξενοδόχος.

Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας
Η εύρεση προσωπικού είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να λύσει ο σύγχρονος ξενοδόχος, καθώς οι μετακινήσεις προσωπικού στον ξενοδοχειακό τομέα αποτελούν μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις. Με το 100% Hotel Show να μετατρέπεται στο απόλυτο Ξενοδοχειακό γεγονός που παρουσιάζει τις απαραίτητες λύσεις για ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, η έκθεση θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τις Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας σε συνεργασία με τη Workathlon, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στο κομμάτι της εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείου.

Rooms & Light Project – Ζωντανά παραδείγματα ξενοδοχειακού αρχιτεκτονικού φωτισμού
Τρεις επιλεγμένοι Lighting Designers καλούνται να αναδείξουν μέσα από την Ειδική Μελέτη Φωτισμού ενός χώρου το διαφορετικό ύφος αλλά και την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένα ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου. Σε έναν πανομοιότυπο καμβά δωματίου ξενοδοχείου σχεδιασμένο από τον Αρχιτέκτονα του project, μια εταιρεία Hotel Concept Making δημιουργεί τρία εντελώς διαφορετικά σενάρια που διαδραματίζονται σε ξενοδοχεία με διαφορετικό concept, και με τη βοήθεια ενός έμπειρου Curator, οι Lighting Designers διαμορφώνουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες του 100% Hotel Show 2019.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024