Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤρία νέα μέλη της καλωσόρισε η ΠΟΞ
Ξενοδοχία

Τρία νέα μέλη της καλωσόρισε η ΠΟΞ

Πρόκειται για την Ένωση Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου, ο νεοσυσταθείς Σύνδεσμος Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας 'Ο Ξένιος Ζευς' και η Ένωση Ξενοδόχων Χίου.

Η “οικογένεια” της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων απέκτησε τρία νέα μέλη και πρόσθεσε “υπό τη σκέπη” της εκατοντάδες ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.

Τελευταία προσθήκη, η Ένωση Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου με πρόεδρο την κα Χριστίνα Τετράδη, ενώ νωρίτερα είχαν ενσωματωθεί στην Ομοσπονδία ο νεοσυσταθείς Σύνδεσμος Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας “Ο Ξένιος Ζευς” (ύστερα από την επαναδραστηριοποίηση των Ενώσεων της περιοχής) με πρόεδρο τον κ. Ιορδάνη Μιχαηλίδη και η Ένωση Ξενοδόχων Χίου, με πρόεδρο την κα Αντιγόνη Μαϊστράλη.

Οι τρεις νέες ενώσεις–μέλη της ΠΟΞ ήταν παρούσες στο Συμβούλιο Προέδρων που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 35ης Philoxenia, την περασμένη Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ένωσαν δυνάμεις και συντάχθηκαν μαζί με τις δεκάδες άλλες ενώσεις ανά την Ελλάδα, στη μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν βιώσιμες και λειτουργικές οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος καλωσόρισε τις νέες ενώσεις στην “αγκαλιά” της ομοσπονδίας, χαρακτηρίζοντας ιδιαιτέρως ενθαρρυντική την εξέλιξη αυτή, ύστερα από μια δύσκολη σεζόν και “όταν το momentum της συγκυρίας παραμένει, παρά τις προκλήσεις και τις αβεβαιότητες, θετικό για τον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024