Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προβολή της χώρας στο εξωτερικό με συνέργειες των Υπηρεσιών του ΕΟΤ Γερμανίας, Γαλλίας και Αυστρίας

Τατιάνα Ρόκου - 18 Νοέμβριος 2019, 12:16

Από την αρχή του έτους μέχρι και τον Οκτώβριο έχουν υλοποιηθεί περισσότερα από 100 ταξίδια εξοικείωσης.


Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το δυναμικό πρόγραμμα ταξιδίων εξοικείωσης που υλοποιεί ο ΕΟΤ για δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες και opinion leaders της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, με στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας διεθνώς, μέσα από σημαντικά ΜΜΕ του εξωτερικού και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στα ταξιδιωτικά πακέτα ισχυρών τουριστικών πρακτορείων.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με επιτυχία από την Κεντρική υπηρεσία και τα 17 Γραφεία ΕΟΤ εξωτερικού, σε συνεργασία με τις περιφέρειες, τους δήμους, αλλά και τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα, κινητοποιώντας πολλαπλάσια οφέλη στην τουριστική προώθηση και προβολή της χώρας, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του έτους μέχρι και τον Οκτώβριο έχουν υλοποιηθεί περισσότερα από 100 ταξίδια εξοικείωσης, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται και μέσα στους χειμερινούς μήνες.

Αναλυτικότερα το Νοέμβριο:

Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (13-18/11/2019) στην Αθήνα με τη συμμετοχή του εκδότη και συντάκτριας / φωτογράφου του FrontRowSociety.net, με στόχο τη συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού για τον εμπλουτισμό των ρεπορτάζ για την πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή. Το FrontRowSociety είναι ηλεκτρονική  πλατφόρμα που δραστηριοποιείται διεθνώς, με στόχο την συγγραφή αυθεντικών ιστοριών για ξεχωριστούς προορισμούς, πολυτελή ξενοδοχεία, βραβευμένα εστιατόρια, γαστρονομία και αυτοκίνηση.

Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γαλλίας, οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (12-29/11/2019), για δύο μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της Arte, με σκοπό να πραγματοποιήσουν γυρίσματα για την εκπομπή “Invitation au Voyage”. Οι κύριες θεματικές αφορούν στην Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Ελλάδα του Σοφοκλή, τη Ρόδο ως μεσαιωνικό προπύργιο των Ιπποτών και τα Δωδεκάνησα εστιάζοντας στην ιταλική τους ατμόσφαιρα. Τα γυρίσματα της εκπομπής γίνονται στους Δελφούς, την Αθήνα, τη Ρόδο, τη Λέρο, τη Θεσσαλονίκη, το Δίον και τη Βεργίνα.

Τέλος, η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας διοργάνωσε δύο ταξίδια εξοικείωσης για την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε παράγοντες της τουριστικής αγοράς. Συγκεκριμένα, επτά Ελβετοί και άλλοι επτά Αυστριακοί τουριστικοί πράκτορες θα επισκεφθούν διαδοχικά την Αθήνα (26-29/11/2019 και 30/11/2019 έως 3/12/2019), με σκοπό τη γνωριμία και την ανάδειξη της πόλης ως προορισμό city break, στις αγορές Αυστρίας και Ελβετίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top