Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ανακαίνιση και επέκταση του Atlantica Amalthia Beach Hotel 4* στην Κρήτη

Τατιάνα Ρόκου - 19 Νοέμβριος 2019, 10:41

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το Atlantica Amalthia Beach Hotel θα επεκταθεί και θα ανακαινιστεί με ήπιες παρεμβάσεις, με δαπάνη ύψους 6 εκατ. ευρώ.


Ο ξενοδοχειακός όμιλος Atlantica Hotels & Resorts ανακοινώνει ότι από την 1η Νοεμβρίου 2019, έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου Atlantica Amalthia Beach Hotel 4*, στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, το οποίο θα λειτουργήσει την καλοκαιρινή περίοδο του 2020, μόνο για ενήλικους πελάτες.

Το Atlantica Amalthia Beach Hotel προέρχεται από τη συνέργεια δύο ιστορικών εταιρειών: της Atlantica Hotels & Resorts και της Amalthia Beach Resort, ενός παραλιακού ξενοδοχείου με τριαντάχρονη επιτυχημένη πορεία.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το Atlantica Amalthia Beach Hotel θα επεκταθεί και θα ανακαινιστεί με ήπιες παρεμβάσεις, με δαπάνη ύψους 6 εκατ. ευρώ, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη της τεχνικής εταιρείας Μελάκης & Συνεργάτες Μηχανικοί ΑΕ.Το Atlantica Amalthia Beach Hotel θα διαθέτει 129 δωμάτια, 61 από τα οποία θα προστεθούν φέτος τον χειμώνα. Τα δωμάτια είναι δίκλινα και σουίτες, με ιδιωτική βεράντα και θέα στη θάλασσα, στις πισίνες και στους κήπους. Το ξενοδοχείο διαθέτει στην έκταση του τέσσερεις διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό. Από άποψη εξυπηρετήσεων, το ξενοδοχείο προσφέρει τρεις εξωτερικές πισίνες, δύο Jacuzzi, γυμναστήριο και spa.

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts είναι η μοναδική κυπριακή ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο, με σύνολο 53 ξενοδοχειακών μονάδων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top