Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

H Accor αναθέτει νέο γενικό διευθυντή στο Novotel Αθηνών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Νοέμβριος 2019, 11:13

Ο κ. Γεώργιος Κρητικόπουλος, με Master στο Hospitality Management, ξεκίνησε την καριέρα του στη Celebrity Cruises στις ΗΠΑ.


Το ξενοδοχείο Novotel Athènes,  μέλος του Ομίλου Accor, διόρισε τον κ. Γεώργιο Κρητικόπουλο ως νέο γενικό διευθυντή. Μετά από 14 συναπτά έτη, ο κ. Ευριπίδης Τζήκας, με πολυετή εμπειρία στον ελληνικό τουριστικό κλάδο, παρέδωσε τη Γενική Διεύθυνση του ξενοδοχείου στον κ. Κρητικόπουλο με ισχύ από τις 10 Οκτωβρίου 2019.

Ο κ. Κρητικόπουλος, με Master στο Hospitality Management, ξεκίνησε την καριέρα του στη Celebrity Cruises στις ΗΠΑ όπου και έμεινε για 9 χρόνια πριν μετακινηθεί στον Καναδά. Τα επόμενα 15 χρόνια στελέχωσε το Best Western Dorval ως διευθυντής της Υποδοχής και στη συνέχεια το Fairmont Le Chateau Montebello ως Room Division Manager, καθώς και το Fairmont Hotels and Resort ως Operation Manager. Το Μάρτιο του 2019 με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση του Marpunta Resort της Santikos Collection.

Ο Daniele Morniroli, Accor Invest VP Asset Management Ιταλίας και την Ελλάδας δήλωσε: “Θα  ήθελα να καλωσορίσω τον Γεώργιο και να του ευχηθώ  κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Ευριπίδη για το πολύτιμο έργο του στο  Novotel Athènes και του ευχόμαστε την επίτευξη των στόχων του στη νέα του επαγγελματική πορεία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top