Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Παρουσίαση των προοπτικών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις ΗΠΑ

Τατιάνα Ρόκου - 19 Νοέμβριος 2019, 12:10

Συμμετοχή του υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, στο Συνέδριο 'Southeast Europe & East Med: New strategies, New Ρerspectives', στην Ουάσιγκτον.


Στο συνέδριο “Southeast Europe & East Med: New strategies, New perspectives” που πραγματοποιείται χθες Δευτέρα, και σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου στην Ουάσιγκτον, μετέχει ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Στόχος του συνεδρίου είναι η σύσφιξη των σχέσεων και η ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ των ΗΠΑ και των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, με έμφαση στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Τουρισμού στη χθεσινή, πρωινή τοποθέτηση του στο Atlantic Council, μίλησε για τις προοπτικές του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε Αμερικανούς αξιωματούχους, εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας και σε επενδυτικούς παράγοντες.

Με αφορμή την παρουσία του στην Ουάσιγκτον ο κ. Θεοχάρης μίλησε στο Bloomberg, όπου αναφέρθηκε στις προοπτικές του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα.

Ο υπουργός είχε επίσης την ευκαιρία να συναντήσει και τον Dan Mariaschin, CEO της Αμερικανο-Εβραϊκής Οργάνωσης Β’ni B’rith International. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της ενδυνάμωσης των ελληνοισραηλινών σχέσεων με έμφαση στον τουρισμό.

Στο συνέδριο “Southeast Europe & East Med: New strategies, New perspectives” από αμερικανικής πλευράς συμμετέχουν οι: Wilbur L. Ross, υπουργός Εμπορίου ΗΠΑ, Francis R. Fannon, υφυπουργός Ενεργειακών Πόρων, Philip T. Reeker, υφυπουργός, Υπουργείο Ευρωπαϊκών και Ευρασιατικών Υποθέσεων, Eleni Kounalakis, αντικυβερνήτης της Καλιφόρνια, και Chris Van Hollen, γερουσιαστής του Μέριλαντ.

Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι κ.κ. Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναπλ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Φραγκογιάννης, υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Χρίστος Δήμας, υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας και Αντώνης Διαματάρης, υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top