Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Η EasyJet επαναλανσάρει την easyJet Holidays προς 100 προορισμούς

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 November 2019, 10:05

Περίπου 20 εκατ. πελάτες ταξιδεύουν κάθε χρόνο με την easyJet στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς αναψυχής, αλλά μόνο τα 0,5 εκατομμύρια από αυτούς 'κλείνουν' τα καταλύματά τους μαζί της. Αυτό επιδιώκει τώρα η εταιρεία να αλλάξει.


Η EasyJet ανακοίνωσε ότι η λειτουργία του Τ.Ο. easyJet Holidays θα ξεκινήσει εκ νέου στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου πριν από τα Χριστούγεννα, λαμβάνοντας κρατήσεις για τον χειμώνα του 2019 και του καλοκαίρι του 2020 - αναπληρώνοντας μερικά από τα “κενά” που άφησε η κατάρρευση του Thomas Cook τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η EasyJet εξαγόρασε πρόσφατα τις slots του Thomas Cook στα αεροδρόμια Gatwick και Bristol έναντι 36 εκατ. λιρών.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται πριν τα Χριστούγεννα και ενώ η easyJet δημοσιοποίησε πτώση 26% στα κέρδη προ φόρων για ολόκληρο το έτος. Την ίδια στιγμή, σχεδιάζει να γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρεία με 0% “αποτύπωμα’ διοξειδίου του άνθρακα.

Η EasyJet Holidays θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διακοπών τόσο σε προορισμούς-πόλεις όσο και σε παραλακούς προορσιμούς με το συνδυασμό της ευελιξίας του δικτύου της αεροπορικής εταιρείας και μέσω μίας”εύχρηστης και ευφάνταστης ιστοσελίδας”, δηλώνει η easyJet σε ανακοίνωσή της.Η easyJet Holidays αναμένεται να ισοσκελίσει τα οικονομικά της μεγέθη μέχρι το τέλος του επόμενου οικονομικού έτους, στις 30 Σεπτεμβρίου 2020. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της EasyJet Johan Lundgren δήλωσε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που με την έναρξη, πριν τα Χριστούγεννα, της ολοκαίνουργιας easyjet Holidays, φέρνουμε ευελιξία και εξαιρετική αξία στην αγορά διακοπών. Είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερους από 100 καταπληκτικούς προορισμούς διακοπών στην παραλία και την πόλη, συνδυάζοντας το καλύτερο δίκτυο πτήσεων με κοντινά δρομολόγια στην Ευρώπη και με πάνω από 5.000 από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα κενό στην αγορά για μια σύγχρονη και ευέλικτη επιχείρηση για τους σημερινούς καταναλωτές”.

Η easyJet αναφέρει ακόμη: “Περίπου 20 εκατ. πελάτες ταξιδεύουν κάθε χρόνο με την easyJet στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς αναψυχής, αλλά μόνο τα 0,5 εκατομμύρια από αυτούς ‘κλείνουν’ τα καταλύματά τους μαζί μας. Η συνολική ευρωπαϊκή αγορά οργανωμένων διακοπών ανέρχεται σε περίπου 61 δισ. λίρες στερλίνες ετησίως. Μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια αγορά 13 δισ. λιρών και έχει αυξηθεί κατά 6% ετησίως. Η έρευνά μας μας λέει ότι οι πελάτες της easyJet θα εκτιμήσουν την ασυναγώνιστη ευελιξία των πτήσεων της easyJet Holidays, το επιμελημένο χαρτοφυλάκιο των επιλεγμένων ξενοδοχείων και την ασυναγώνιστη τιμολογιακή πολιτική. Η EasyJet Holidays είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της αυτό το επίπεδο ευελιξίας και τις προσαρμοσμένες διακοπές που θέλουν - και η επιχείρησή μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top