Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαγωνισμός

Ξεκινά ο διεθνής ταξιδιωτικός διαγωνισμός Red Bull Can You Make It? 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Νοέμβριος 2019, 11:58

Το 'Red Bull Can You Make It?' προσκαλεί ομάδες τριών φοιτητών να λάβουν μέρος σε μια περιπέτεια ζωής. Ομάδες από διάφορες χώρες του κόσμου θα έχουν 7 ημέρες για να ταξιδέψουν σε όλη την Ευρώπη χρησιμοποιώντας μόνο το Red Bull ως μέσο συναλλαγής.


Οι αιτήσεις για τον παγκόσμιο διαγωνισμό “Red Bull Can You Make It? 2020” μόλις άνοιξαν. Μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου του 2020, το “Red Bull Can You Make It?” καλεί τους πιο δημιουργικούς και πιο τολμηρούς φοιτητές όλου του κόσμου να αδράξουν την ευκαιρία και να δηλώσουν συμμετοχή στο απόλυτο ταξίδι περιπέτειας που θα γίνει τον Απρίλιο του 2020. Οι συμμετέχοντες, σε ομάδες των τριών, θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από ένα σημείο εκκίνησης στην Ευρώπη και θα ταξιδέψουν 7 μέρες για να φτάσουν στο Βερολίνο, χρησιμοποιώντας ως μοναδικό μέσο συναλλαγής κουτάκια Red Bull.

Οι ενδιαφερόμενοι:
1. Δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2020
  • Βήμα 1: Φτιάχνουν μια ομάδα που θα αποτελείται από τρεις φίλους. Θα πρέπει όλοι όμως να είναι φοιτητές σε πανεπιστήμιο και να είναι εγγεγραμμένοι σε τρέχον εξάμηνο.
  • Βήμα 2: Δημιουργούν ένα βίντεο διάρκειας έως ενός λεπτού που να εξηγεί γιατί η ομάδα τους θα πρέπει να επιλεγεί και να προβληθεί στο https://canyoumakeit.redbull.com/el-gr. Στο video, θα πρέπει να σκεφτούν τι μπορεί να μοιραστούν που θα κάνει την ομάδα τους να ξεχωρίσει.
  • Βήμα 3: Συγκεντρώνουν την υποστήριξη των φίλων τους, της οικογένειάς τους και του παγκόσμιου δικτύου, καθώς μόνο οι ομάδες που λαμβάνουν τις περισσότερες ψήφους από κάθε χώρα θα ξεχωρίσουν στους φιναλίστ. Μετά τη λήξη της περιόδου που γίνεται η ψηφοφορία, μια ομάδα κριτών θα επιλέξει τους νικητές και στη συνέχεια από τους νικητές, θα επιλεγούν οι κορυφαίοι φιναλίστ. Οι ομάδες των φιναλίστ θα πετάξουν σε ένα από τα πέντε σημεία εκκίνησης στην Ευρώπη για θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους.  
2. Η επιλεγμένη ομάδα κριτών, στις 9 Μαρτίου 2020, θα ανακοινώσει τους πιο τολμηρούς υποψήφιους από όλο τον κόσμο.

3. Στις 21 Απριλίου 2020 ξεκινά το ταξίδι.Οι 200 ομάδες που θα έχουν επιλεγεί από περίπου 60 χώρες του κόσμου, θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους σε ένα από τα πέντε σημεία εκκίνησης στην Ευρώπη: το Άμστερνταμ, τη Βαρκελώνη, τη Βουδαπέστη, την Κοπεγχάγη και το Μιλάνο. Κάθε ομάδα θα αφήσει εκεί μετρητά, πιστωτικές κάρτες και προσωπικά τηλέφωνα και θα έχει μια εβδομάδα για να φτάσει στο Βερολίνο που είναι ο φετινός προορισμός του τερματισμού. Οι φοιτητές θα προμηθεύονται κουτάκια Red Bull, τα οποία θα χρησιμοποιούν ως το μοναδικό μέσο συναλλαγής για όλα όσα θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, όπως για παράδειγμα, το φαγητό τους, το μέρος που θα διαμένουν, τη μεταφορά τους στην επόμενη τοποθεσία και ό,τι άλλο θα χρειαστούν στο περιπετειώδες ταξίδι τους.

Οι επιλεγμένες ομάδες θα πρέπει να δημιουργήσουν τη δική τους διαδρομή. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να επισκεφθούν τα Checkpoints που έχουν οριστεί σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις (εκεί θα υπάρχουν Body & Mind Challenges) και να ολοκληρώσουν όσες περισσότερες δοκιμασίες μπορούν στην Adventure List τους. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο για τους (χωρίς αμφιβολία) παθιασμένους οπαδούς τους στα κοινωνικά μέσα. Κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου τους ταξιδιού, οι ομάδες θα πρέπει να σταματήσουν σε τουλάχιστον έξι Checkpoints σημεία πριν φτάσουν στον σημείο τερματισμού που βρίσκεται στο Βερολίνο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top