Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA: Συνάντηση με κλιμάκιο τουρισμού του Αζερμπαϊτζάν

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Νοέμβριος 2019, 13:17

Το Αζερμπαϊτζάν είναι μια ραγδαία αυξανόμενη τουριστική αγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει στην ξενοδοχειακή υποδομή κυρίως, και στην προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής της παράδοσης.


Με κλιμάκιο τουρισμού του Αζερμπαϊτζάν είχε συνάντηση ο πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, παρουσία και του προέδρου του HATTA και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Στάθη Σκρέτα, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού των δύο χωρών, αλλά και την ταυτόχρονη προβολή των προορισμών στις δύο χώρες.
 
Δεν ήταν η πρώτη προσέγγιση της FedHATTA προς την αγορά του Αζερμπαϊτζάν, καθώς μέσα από τις Ενώσεις της, η Ομοσπονδία είχε την ευκαιρία να φέρει σε επαφή τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες με τους Αζέρους συναδέλφους τους, κατά την διάρκεια του fam trip που διοργάνωσε ο ΗΑΤΤΑ το 2010.
 
Το Αζερμπαϊτζάν είναι μια ραγδαία αυξανόμενη τουριστική αγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει στην ξενοδοχειακή υποδομή κυρίως, και στην προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής της παράδοσης.
 
Η βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης θα αποτελέσει σίγουρα ένα πλεονέκτημα για την τουριστική ροή και στις δύο χώρες, αλλά τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται κάθε χρόνο, με σταθερούς ρυθμούς για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Ελλάδας”, τόνισε ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
 
Η προβολή του προορισμού αυτού για τους Έλληνες επαγγελματίες μέσω του διαδικτύου, θα ξεκινήσει σύντομα από την FedHATTA – κίνηση η οποία θα ισχύσει και από πλευράς Αζερμπαϊτζάν, τόσο για τα προγράμματα Ελλάδας, αλλά και για τα προγράμματα Ανατολικής Μεσογείου – EMTTAAS.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top