Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο 2019 Yachting Awards Gala στο Ζάππειο Μέγαρο
Θαλάσσιος τουρισμός

Το 2019 Yachting Awards Gala στο Ζάππειο Μέγαρο

Στο χώρο του Ζαππείου, παρουσία στελεχών από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο θα γίνει η απονομή τιμητικών διακρίσεων για τη συμβολή στην οικονομία του τουρισμού και την εξέλιξη ενός από τους πιο σημαντικούς κλάδους της Ελλάδας.

Μια μοναδική στο είδος της εκδήλωση για πρώτη φορά διοργανώνεται από την Ondeck Media. Η εταιρεία διοργανώνει το Yachting Awards Gala 2019, στις 12 Δεκεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο για να τιμηθούν οι “πρωταγωνιστές” του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού.
Στο χώρο του Ζαππείου, παρουσία στελεχών από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο θα γίνει η απονομή τιμητικών διακρίσεων για τη συμβολή στην οικονομία του τουρισμού και την εξέλιξη ενός από τους πιο σημαντικούς κλάδους της Ελλάδας. Η εκδήλωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και φέρνει στο προσκήνιο τα επιτεύγματα των πρωταγωνιστών του θαλάσσιου τουρισμού.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να προβάλλει και να τιμήσει όλους όσους συμβάλλουν στην εξέλιξη και στην διαρκή ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, ενός πολύτιμου τομέα της οικονομίας μας. Η ελληνική επιχειρηματική σκηνή του yachting είναι από τις πιο δραστήριες και σημαντικές παγκοσμίως. Σκοπός μας, ως Ondeck Media, είναι να την αναδεικνύουμε συνεχώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Τα Yachting Awards έχουν μια επιπλέον διάσταση και μια υπεραξία. Αποτελούν την προέκταση της συνεχούς προσπάθειας μας ώστε να γεφυρώσουμε το στερέωμα του Σκάφους Αναψυχής με όλη την αγορά, να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι πρόκειται για ένα πολυδιάστατο επαγγελματικό πεδίο με πολλές ευκαιρίες και ατελείωτες δυνατότητες” δήλωσε ο κ. Γεράσιμος Γερολυμάτος, Director & Founder.
Την οργάνωση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Trinity Events με εμπειρία στο χώρο των events και στο yachting industry. 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024