Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Πάνω από 1.500 ξενοδοχειακά ταλέντα έλαμψαν στην Ημέρα Καριέρας της Workathlon στο 100% Hotel Show

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Νοέμβριος 2019, 10:17

Οι Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon συνεχίζονται το 2020 με επόμενους σταθμούς τις πόλεις της Θεσσαλονίκης στις 16 Ιανουαρίου, του Ηρακλείου στις 23 Ιανουαρίου και στη Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου.


Η 1η φετινή ξενοδοχειακή ημέρα καριέρας που διοργάνωσε η Workathlon στο 100% Hotel Show σημείωσε τεράστια επιτυχία. Περισσότεροι από 1.500 ξενοδοχοϋπάλληλοι κατέφθασαν στο MEC Παιανίας με σκοπό να καταπλήξουν 26 από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Και το πέτυχαν.
 
Η στελέχωση των ξενοδοχείων για τη σεζόν 2020 έχει ήδη ξεκινήσει και η Workathlon δε θα μπορούσε να μην φέρει ακόμη νωρίτερα ξενοδόχους και ξενοδοχοϋπαλλήλους κοντά. Four Seasons, Mitsis Hotels, Costa Navarino, Hotelbrain, bluegr Hotels & Resorts, Crystal Waters και πολλά ακόμη κορυφαία ονόματα του κλάδου έδωσαν το “παρών” για να γνωρίσουν επαγγελματίες του κλάδου όλων των ηλικιών και ειδικοτήτων που κατέφθασαν στον MEC Παιανίας από κάθε σημείο εντός και εκτός Αττικής.
 
Η ημέρα καριέρας έδωσε επίσης στους παρευρισκόμενους ξενοδόχους, ξενοδοχοϋπαλλήλους, παράγοντες του τουρισμού, δημοσιογράφους του κλάδου, καθηγητές τουριστικών σχολών την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις για επίκαιρα ζητήματα και να πουν τη γνώμη τους για την πρώτη ημέρα καριέρας που φιλοξενείται από την κορυφαία ξενοδοχειακή έκθεση. Η ανατροφοδότηση τους; Το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία και το ραντεβού ανανεώνεται για τον επόμενο Νοέμβριο.
 
Οι Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon συνεχίζονται το 2020 με επόμενους σταθμούς τις πόλεις της Θεσσαλονίκης στις 16 Ιανουαρίου, του Ηρακλείου στις 23 Ιανουαρίου, και πίσω στη Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top