Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟ Γιώργος Τζιάλλας εμπειρογνώμονας στον ΠΟΤ
Διεθνή

Ο Γιώργος Τζιάλλας εμπειρογνώμονας στον ΠΟΤ

Ως εμπειρογνώμονας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού συνεχίζει την πορεία του στον τουρισμό ο Γιώργος Τζιάλλας προσφέροντας στον κλάδο την εμπειρία του σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

Μετά την θητεία του ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, ο Γιώργος Τζιάλλας, με μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα καινοτομίας και με πλούσιο συμβουλευτικό έργο, συνεχίζει να μένει στο κλάδο του τουρισμού αναλαμβάνοντας πρόσφατα εμπειρογνώμονας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού.

Τα τελευταία χρόνια, το Υπουργείο Τουρισμού συμμετείχε ενεργά στα συνέδρια και σε σημαντικές εκδηλώσεις με παγκόσμιο ενδιαφέρον στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού. Αποτέλεσμα θυμίζουμε ότι είναι και η ανάληψη από τη χώρα μας της προεδρίας της Περιφερειακής Επιτροπής Τουρισμού για την Ευρώπη του ΠΟΤ καθώς και η συμμετοχή μας στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

 Ο κ. Τζιάλλας, με την ιδιότητα του ως εμπειρογνώμονας στον ΠΟΤ, θα συμμετέχει ή θα συγγράφει εμπειρογνωμοσύνες πάνω σε θέματα καινοτομίας, ψηφιακού μετασχηματισμού και επενδύσεων στο τουρισμό. Επίσης, θα υποστηρίζει το “Tourism Tech Adventure” του ΠΟΤ, όπως και τα Forums καινοτομίας στο τουρισμού που διοργανώνονται από τον Οργανισμό. Ακόμα, θα λαμβάνει μέρος και σε ερευνητικές εργασίες αναφορικά με τα παραπάνω θέματα.

Στη συνάντηση του TravelDailyNews μαζί του ο κ. Τζιάλλας μας τόνισε ότι “Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα και αναγνώριση των προσπαθειών μου και επιτυχιών στο υπουργείο Τουρισμού τα τελευταία χρόνια η συμμετοχή μου ως εμπειρογνώμονας στον σημαντικότερο θεσμικό φορέα του τουρισμού παγκοσμίως, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού. Θεωρώ ότι έτσι συνεχίζω να βοηθώ και να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Γιώργος Τζιάλλας με τον κ. Zurab Pololikashvili Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024