Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕκδήλωση γνωριμίας της Cyprus Airways με την τουριστική αγορά της Αθήνας
Αεροπορικές εταιρείες

Εκδήλωση γνωριμίας της Cyprus Airways με την τουριστική αγορά της Αθήνας

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που συνδιοργάνωσαν η Cyprus Airways, το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου και τo Regional Board of Tourism της Πάφου, έγιναν ομιλίες από τους αντίστοιχους εκπροσώπους, όπου παρουσιάστηκε ο προορισμός της Κύπρου και οι ιδιαίτερες φυσικές, πολιτιστικές και γαστρονομικές ομορφιές του νησιού.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γνωριμίας της Cyprus Airways με την τουριστική αγορά της Αθήνας, σε μια βροχερή αλλά ταυτόχρονα φιλόξενη βραδιά στον πολυχώρο Gazarte, στον Κεραμεικό, στην οποία ανταποκρίθηκαν αρκετοί τουριστικοί πράκτορες και τίμησε με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) κ. Ανθόπουλος
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που συνδιοργάνωσαν η Cyprus Airways, το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου (κα. Ιωάννα Χατζηκωστή – Marketing) και τo Regional Board of Tourism της Πάφου (κ. Λουκάς Νικολάου), έγιναν ομιλίες από τους αντίστοιχους εκπροσώπους, όπου παρουσιάστηκε ο προορισμός της Κύπρου και οι ιδιαίτερες φυσικές, πολιτιστικές και γαστρονομικές ομορφιές του νησιού. 
 
Η διευθύντρια πωλήσεων της Cyprus Airways, υπεύθυνη για την Ανατολική Ευρώπη, την Ελλάδα και την Κύπρο, κα. Marilyn Constantinou κατά την ομιλία της παρουσίασε την πορεία της εταιρείας από το 2016, όπου ξεκίνησε η επαναλειτουργία της μέχρι σήμερα, κάνοντας αναφορά στο υβριδικό μοντέλο λειτουργίας, το συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο προορισμών και στον στόλο, που αποτελείται από δυο αεροσκάφη Airbus A319 (144 θέσεων, all Economy Class) στον οποίο πρόκειται να προστεθεί ένα τρίτο αεροσκάφος, ίδιου τύπου, το 2020. 
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά στο δίκτυο πτήσεων της Cyprus Airways τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς άλλους προορισμούς. Συγκεκριμένα, στο χειμερινό της πρόγραμμα, η εταιρεία διαθέτει, από τη βάση της στη Λάρνακα, σε εβδομαδιαία βάση, δέκα (10) πτήσεις προς την Αθήνα, δυο (2) πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης επίσης έξι (6) πτήσεις προς Τελ Αβίβ και δύο (2) πτήσεις προς τη Βηρυτό και την Πράγα. 
 
Επίσης από 21 Δεκεμβρίου 2019 η Αθήνα θα συνδέεται τρείς (3) φορές εβδομαδιαίως με την πόλη της Πάφου.
 
Στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, στο ήδη υπάρχον δίκτυο προστίθενται οι προορισμοί της Ρόδου, της Σκιάθου, της Πρέβεζας, της Σαντορίνης, της Κέρκυρας αλλά και της Ζυρίχης, της Γενεύης, της Βερόνα, του Καΐρου, της Μπρατισλάβα, η οποία θα συνδεθεί απευθείας και με τη Ρόδο και την Κέρκυρα, και της Κόσιτσε, η οποία θα συνδεθεί απευθείας και με την Κέρκυρα. 
 
Τέλος, σε όλους τους προορισμούς θα υπάρξει αύξηση των συχνοτήτων πτήσεων. 
 
Η Cyprus Airways, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ελληνική αγορά και φροντίζει για την υποστήριξή των ελληνικών τουριστικών γραφείων και του επιβατικού κοινού με τηλεφωνική εξυπηρέτηση τόσο στην Ελλάδα, μέσω του GSA εκπροσώπου της, BBT Air – Aviation Services όσο και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στα κεντρικά της γραφεία στην Κύπρο.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024