Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Αναβάθμιση του επίσημου portal του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Τατιάνα Ρόκου - 22 Νοέμβριος 2019, 16:07

Το www.thessaloniki.travel αναβαθμίζεται αισθητικά, σχεδιαστικά και λειτουργικά, αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, πλούσιο περιεχόμενο, ταχύτητα, σταθερότητα λειτουργίας και προσελκύει καθημερινά όλο και περισσότερους χρήστες.


O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προχώρησε στη βελτιστοποίηση του επίσημου portal προορισμού www.thessaloniki.travel, η οποία βασίστηκε σε δύο κύριους άξονες.
 
Να γίνει το portal mobile-friendly και να μπορούν να έχουν οι χρήστες πιο γρήγορη πρόσβαση.
 
H τακτική αναβάθμιση του portal αποτελεί προτεραιότητα του Οργανισμού, στοχεύοντας πάντα στην προσέλκυση μηχανών αναζήτησης και κατ’ επέκταση επισκεπτών.
 
Ο ΟΤΘ προχώρησε:
  • στη βελτιστοποίηση κώδικα και μείωση του περιεχομένου της αρχικής σελίδας, για πιο γρήγορη και εύκολη πλοήγηση από desktop, tablet και κινητά.
  • Προσαρμογή του website ώστε να είναι mobile-friendly, δηλαδή ο χρήστης να κάνει εύκολη πλοήγηση στο μενού από το κινητό.
  • Παρουσίαση της Θεσσαλονίκης με βίντεο στην αρχική σελίδα.
Αυτές οι ενέργειες έγιναν παράλληλα με την προσθήκη της 7ης γλώσσας, των ισπανικών, ενώ αναμένεται να αλλάξει και η εικόνα του ημερολογίου εκδηλώσεων, σε ελληνικά και αγγλικά.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων του ΟΤΘ είναι το μοναδικό ημερολόγιο εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης που είναι διαθέσιμο και στα αγγλικά.
 
Το www.thessaloniki.travel αναβαθμίζεται αισθητικά, σχεδιαστικά και λειτουργικά, αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, πλούσιο περιεχόμενο, ταχύτητα, σταθερότητα λειτουργίας και προσελκύει καθημερινά όλο και περισσότερους χρήστες.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top