Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΤο Digi.travel υπό την αιγίδα του 'TourLab' του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος
Συνέδρια

Το Digi.travel υπό την αιγίδα του 'TourLab' του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Το συνέδριο πραγματοποιείται με επιτυχία επί σειρά ετών και εστιάζει σε θέματα ηλεκτρονικού επιχειρείν και ψηφιακού μάρκετινγκ στον τουρισμό και τη φιλοξενία.

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού “TourLab” του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος έθεσε υπό την αιγίδα του το συνέδριο Digi.travel EMEA Conference & Expo που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 10 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με επιτυχία επί σειρά ετών και εστιάζει σε θέματα ηλεκτρονικού επιχειρείν και ψηφιακού μάρκετινγκ στον τουρισμό και τη φιλοξενία. Πολλοί έμπειροι ομιλητές θα αναλύσουν στο Digi.travel τις τρέχουσες και μελλοντικές τάσεις, διάφορες μελέτες περίπτωσης, και θα μοιρασθούν τις εμπειρίες και τη γνώση τους μαζί σας με συζητήσεις και αλληλεπίδραση.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού TourLab και κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, καθηγητής τουριστικού μάρκετινγκ κ. Ευάγγελος Χρήστου, “το συνέδριο Digi.travel έχει εδραιωθεί ως κορυφαία εκδήλωση που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των ψηφιακών τεχνολογιών στον τουρισμό, τόσο σε εφαρμοσμένο επίπεδο όσο και σε ερευνητικό. Η θεματολογία του συνεδρίου Digi.travel σχετίζεται άμεσα με τα πεδία δραστηριοποίησης του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού TourLab το οποίο επιδιώκει τη διαρκή σύνδεσή του με τον τουριστικό κλάδο της χώρας αλλά και με την ευρύτερη κοινωνία και οικονομία ως ένα από τα δυναμικότερα ερευνητικά εργαστήρια του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024