Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Νέα premium σειρά ξενοδοχειακών καλλυντικών από την Παπουτσάνης

Τατιάνα Ρόκου - 25 Νοέμβριος 2019, 13:01

Η εταιρεία στρέφεται σε vegan φόρμουλες και συσκευασίες από ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR) φιλικές προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των καταναλωτών. Έμφαση δίνεται στην ενίσχυση των αειφόρων (sustainable) προϊοντικών προτάσεων σε συσκευασία dispenser που αποτελούν τάση στον ξενοδοχειακό κλάδο.


Τις νέες προϊοντικές της προτάσεις στην κατηγορία των ξενοδοχειακών καλλυντικών παρουσίασε η Παπουτσάνης στη φετινή έκθεση Xenia. Η εταιρεία διευρύνει τη γκάμα της με την premium σειρά ξενοδοχειακών καλλυντικών με συστατικά φυσικής προέλευσης, υπό το νέο σήμα Olivia Thinks. Παράλληλα, προχώρησε και στον επανασχεδιασμό της επιτυχημένης σειράς Olivia με βάση τα οργανικά εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, οργανικού ελαιόλαδου, καρπού και κουκουτσιού ελιάς.

Συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις και έχοντας επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη της απαραίτητης τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, η Παπουτσάνης στρέφεται σε vegan φόρμουλες και συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά (PCR), φιλικές προς το περιβάλλον, και δημιουργεί προϊόντα προσωπικής περιποίησης και συσκευασίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου και των επισκεπτών.Η νέα σειρά Olivia Thinks είναι μία σύγχρονα κλασική σειρά, η οποία βασίζεται αποκλειστικά σε συστατικά φυσικής προέλευσης και φέρει πιστοποίηση vegan. Η απαλή σύνθεση των προϊόντων της σειράς, καθώς και τα φρέσκα, καθαρά αρώματά τους που αντλούν έμπνευση από τη φύση, προσφέρουν μία μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης και ανανέωσης. Η σειρά Olivia Thinks διαθέτει σαμπουάν, αφρόλουτρο, μαλακτική κρέμα και ενυδατική λοσιόν σώματος σε συσκευασίες 70ml και dispenser 400ml, καθώς και σαπούνι 40gr με πιστοποίηση RSPO. Οι συσκευασίες των προϊόντων της σειράς είναι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Ταυτόχρονα, η Παπουτσάνης προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές σε dispenser, τα οποία επιλέγονται από συνεχώς αυξανόμενη μερίδα του ξενοδοχειακού κλάδου, στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του περιορισμού των πλαστικών μίας χρήσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top