Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕνημερωτική συνάντηση της FedHATTA με Χ. Θεοχάρη, Α. Γκερέκου και N. Josephides για τη βρετανική αγορά
Τουριστικά γραφεία

Ενημερωτική συνάντηση της FedHATTA με Χ. Θεοχάρη, Α. Γκερέκου και N. Josephides για τη βρετανική αγορά

Ο τ. πρόεδρος της AΒΤΑ ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού για την εικόνα στη βρετανική τουριστική αγορά, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις της κατάρρευσης του Thomas Cook και την αβεβαιότητα του Brexit.

Τα τελευταία δεδομένα και οι μελλοντικές εξελίξεις της βρετανικής αγοράς συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, την πρόεδρο του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου και τον τ. πρόεδρο της Ένωσης Βρετανών Tour Operators (AΒΤΑ), Noel Josephides.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Josephides ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού για την εικόνα που επικρατεί στη βρετανική τουριστική αγορά, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις της κατάρρευσης του Tour Operator Thomas Cook και την αβεβαιότητα του Brexit.

Παράλληλα με την ενημέρωση του υπουργού, ζητήθηκε η υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού για την προετοιμασία της ελληνικής αγοράς στα νέα δεδομένα, ενώ τονίστηκε και η ανάγκη παροχής υποστήριξης από τον ΕΟΤ προς τους specialists που “παράγουν” τουρισμό σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024