Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Ενημερωτική συνάντηση της FedHATTA με Χ. Θεοχάρη, Α. Γκερέκου και N. Josephides για τη βρετανική αγορά

Τατιάνα Ρόκου - 27 November 2019, 13:24

Ο τ. πρόεδρος της AΒΤΑ ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού για την εικόνα στη βρετανική τουριστική αγορά, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις της κατάρρευσης του Thomas Cook και την αβεβαιότητα του Brexit.


Τα τελευταία δεδομένα και οι μελλοντικές εξελίξεις της βρετανικής αγοράς συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, την πρόεδρο του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου και τον τ. πρόεδρο της Ένωσης Βρετανών Tour Operators (AΒΤΑ), Noel Josephides.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Josephides ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού για την εικόνα που επικρατεί στη βρετανική τουριστική αγορά, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις της κατάρρευσης του Tour Operator Thomas Cook και την αβεβαιότητα του Brexit.

Παράλληλα με την ενημέρωση του υπουργού, ζητήθηκε η υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού για την προετοιμασία της ελληνικής αγοράς στα νέα δεδομένα, ενώ τονίστηκε και η ανάγκη παροχής υποστήριξης από τον ΕΟΤ προς τους specialists που “παράγουν” τουρισμό σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top