Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣτις 10 Δεκεμβρίου το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019
Συνέδρια

Στις 10 Δεκεμβρίου το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019

Το κορυφαίο συνέδριο για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στον τουρισμό επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά με σημαντικούς ομιλητές και παρουσιάσεις και εστίαση στο χώρο των Social Media και του blogging.

Η Travel Media Applications, εκδότης των TravelDailyNews διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019, στην Αθήνα, στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Μεταξύ των ομιλητών του Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019 είναι σημαντικά στελέχη της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς αγοράς. Στην ενότητα “Ξενοδοχεία και social media” θα πραγματοποιήσει ομιλία ο κ. Ευάγγελος Χρήστου, καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας με θέμα “Βιωματικό e-marketing στον τουρισμό: Η επόμενη μέρα!”, ενώ ο κ. Μενέλαος Πέτροβας, διευθυντής του Ψηφιακού Μάρκετινγκ του Airport Hotel Basel AG στην Ελβετία, θα αναλύσει την τεχνολoγία blockchain και τις λειτουργίες της στο travel industry. Για τη ψηφιακή ανάπτυξη στον τουρισμό θα μιλήσει ο κ. Γιώργος Τζιάλλας, τ. γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού. Θα ακολουθήσει συζήτηση για τη διαχείριση των Social Media από τα ξενοδοχεία, με συμμετέχοντες τους κ.κ. Αρσένη Πασχόπουλο, Managing Partner της JustOnLine, Χάρη Μπρουσαλιάν, Sales & Marketing Manager του Greek Travel Pages και Τίτη Βελοπούλου, δημοσιογράφο και Travel Blogger.

Το συνέδριο θα προλογίσει ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας.

Όσον αφορά στο ζήτημα της καινοτομίας στα ξενοδοχεία, ο λέκτορας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, υπεύθυνος Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA in Tourism δρ. Σωτήρης Βαρελάς θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Eικονική και επαυξημένη πραγματικότητα για καινοτομίας αξίας στους σύγχρονους τουριστικούς οργανισμούς και προορισμούς”, ενώ ο κ. Δημήτρης Αργυράκης, γενικός διευθυντής του Airport Hotel Basel AG και πρόεδρος του Worldhotels Switzerland Association, θα μιλήσει για την ψηφιακή τεχνολογία ως μέσο βελτιστοποίησης της τουριστικής βιομηχανίας.

Ενδιαφέρον θα έχει και η παρουσίαση του accelerator του ΞΕΕ για τις startups, ενώ θέματα τουριστικής εκπαίδευσης θα αναλυθούν από τον κ. Χρήστου, τον δρ. Βαρελά, τον κ. Κωνσταντίνο Χανδρινό, Programme Manager for Digital Marketing Academy for Hospitality & Smart Hospitality Center | StudySmart – DMI – AHLEI, τον κ. Ανδρέα Παπαθεοδώρου, καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο “Βιομηχανική και Χωρική Οικονομική με Έμφαση στον Τουρισμό” και τον κ. Πάρι Τσάρτα, καθηγητή Τουριστικής Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα “Blog o’clock”, σε συνεργασία με το Travel Vibe, στην οποία η κα Μαρία Κόφου, Travel Blogger και Experience Designer, ο κ. Παναγιώτης Καρδερίνης, Blogger και Content Creator, οι “Greek Nomads” (οι Travel Bloggers Μαριάννα και Χρήστος) και η κα Ειρήνη Φεγγουδάκη, Travel Blogger και Storyteller θα ασχοληθούν με το blogging και τον τουρισμό.

Τα συμπεράσματα του συνεδρίου θα εξεταστούν υπό μορφή συνέντευξης στη σκηνή από τον κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου AIROTEL.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) και της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α (Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024