Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η 1η Διεθνής Έκθεση Hospitality Expo Cyprus στη Λευκωσία τον Ιανουάριο του 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Νοέμβριος 2019, 11:03

Η έκθεση θα αναπτυχθεί σε 4 αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, και θα καταλάβει συνολικά 9.000 τ.μ. Ο αριθμός των εταιρειών από την Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι σημαντικός, καθώς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 50 εταιρείες.


Οι επαγγελματίες του Κυπριακού ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου δίνουν ραντεβού στην 1η Διεθνή έκθεση Hospitality Expo Cyprus, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου 2020, στη Λευκωσία.

Η Hospitality Expo Cyprus είναι μια εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση και θα αποτελέσει το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός για ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, καταστήματα μαζικής εστίασης (Bar, Restaurant, Cafe) επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και για νέες επενδύσεις στην Κύπρο.

Στην έκθεση αναμένεται να συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις από την Κύπρο και την Ελλάδα, οι οποίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους μέσα από τις πιο κάτω εκθεσιακές ενότητες: Κατασκευή – Ενέργεια, Διακόσμηση – Επίπλωση - Εξοπλισμός, Μηχανήματα – Εξοπλισμός HoReCa, Τεχνολογία – Αυτοματισμοί, Tourism and Other Property.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν workshops με ομιλίες και παρουσιάσεις σε συνεργασία με οργανισμούς και εταιρείες επικεντρωμένα στους τομείς: Κατασκευής - Ανακαίνισης - Διακόσμησης, Ενεργειακής Αναβάθμισης, Έξυπνων Συστημάτων και Τεχνολογιών, Τεχνολογικών Εφαρμογών BnB, Booking, Digital Marketing & Sales.

Η έκθεση θα αναπτυχθεί σε 4 αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, και θα καταλάβει συνολικά 9.000 τ.μ. Ο αριθμός των εταιρειών από την Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι σημαντικός, καθώς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 50 εταιρείες και αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top