Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Η Ελλάδα στο επίκεντρο της ιταλικής τουριστικής αγοράς το Δεκέμβριο

Τατιάνα Ρόκου - 28 Νοέμβριος 2019, 14:26

Εκδηλώσεις σε Τορίνο και Μιλάνο μέσω B2B συναντήσεων σε περίπου 60 εκπρόσωπους Τour Operators, τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και bloggers, αλλά και προβολή της Ελλάδας ως συνεδριακού προορισμού στην ιταλική αγορά.


Στη διοργάνωση δύο σημαντικών εκδηλώσεων/ workshopστην Ιταλία για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στην ιταλική αγορά, προχωρά η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας, με στόχο την ενημέρωση ταξιδιωτικών πρακτόρων και  μεμονωμένων επισκεπτών για τη διευρυμένη επιλογή προορισμών και τουριστικών προϊόντων της χώρας καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Νωρίτερα θα συμμετάσχει σε μια τρίτη εκδήλωση που οργανώνει σημαντικός Τ.Ο. της Ιταλίας, στο Μιλάνο.

Συγκεκριμένα:

  • Η πρώτη θα γίνει στο Τορίνο (11 Δεκεμβρίου) υπό την ονομασία: “Η Ελλάδα Συνατά το Τορίνο” και αφορά σε παρουσίαση και προώθηση της Ελλάδας και των Ελλήνων επαγγελματιών, μέσω B2B συναντήσεων, σε περίπου 60 εκπρόσωπους Τour Operators, τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και bloggers. Για την επιτυχή πραγματοποίηση των workshops θα κληθούν να συμμετάσχουν από την Ελλάδα μέχρι και 20 επαγγελματίες του τουρισμού και τουριστικοί φορείς. Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση / workshop trade & media, o ΕΟΤ συνεργάζεται με την Travel Openday SRL, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τουριστικό κλάδο, που εκδίδει και τις τουριστικές εφημερίδες “Travel Quotidiano” και “Travel Open Day”, που θα προβάλλουν το γεγονός.
  • Η δεύτερη θα γίνει στο Μιλάνο (12 Δεκεμβρίου) για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως συνεδριακού προορισμού στην ιταλική αγορά. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προώθηση των Ελλήνων επαγγελματιών / ξενοδοχείων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα, μέσω B2B συναντήσεων, σε περίπου σαράντα (40) εξειδικευμένων buyers (εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων, Meeting & incentives, οργανισμούς / ενώσεις κ.ο.κ).

Στο μεταξύ στις 3 Δεκεμβρίου 2019, η Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας συμμετέχει σε εκδήλωση του Ιταλικού T.O. Nessie Viaggi που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, με συμμετέχοντες δημοσιογράφους και εκπροσώπους τουριστικών γραφείων, που συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο Τ.Ο., για την παρουσίαση των ελληνικών προορισμών και των θεματικών τουριστικών προϊόντων της χώρας μας στο ιταλικό κοινό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top