Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού και information display της LG στο Blue Lagoon Group

Τατιάνα Ρόκου - 29 Νοέμβριος 2019, 09:21

Η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου με 206 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric Smart της σειράς LV761H και EU961H. Επιπλέον, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση κεντρικού ξενοδοχειακού συστήματος κλιματισμού.


Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το 4 αστέρων καινούργιο all inclusive ξενοδοχείο Blue Lagoon Ocean Hotel στην Κω για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένης LG ξενοδοχειακής εφαρμογής με LG Smart Pro:Centric λύση και σύστημα επαγγελματικού κλιματισμού.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου με 206 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric Smart της σειράς LV761H και EU961H, οι οποίες υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα LG Pro:Centric SMART και digital signage WebOS monitor της σειράς SM5KE που διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου επιτρέποντας στο χρήστη να επεξεργάζεται και να αναπαράγει περιεχόμενο χωρίς ξεχωριστό υπολογιστή.

Επιπλέον, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση κεντρικού ξενοδοχειακού συστήματος κλιματισμού VRF LG Multi V με εσωτερικές μονάδες αεραγωγών, καθώς και 6 μονάδες LG Hydrokit υψηλών θερμοκρασιών για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης συνδυασμένης ταυτόχρονης λειτουργίας ανάκτησης Θερμότητας (Heat recovery) από την ψύξη των δωματίων καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών του ξενοδοχείου. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG εξασφαλίζουν ιδανικό κλίμα και άνετη και ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο χάρη στο χαμηλό θόρυβο των εσωτερικών μονάδων κρυφού τύπου/αεραγωγών που τοποθετούνται στα δωμάτια.Ο κ. Γιάννης Μαντάς, εμπορικός διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το ξενοδοχείο Blue Lagoon Ocean Hotel το οποίο επενδύει σε ολοκληρωμένες LG ξενοδοχειακές λύσεις information display, κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού για ακόμα μία φορά. Η συνεργασία μας με την πολυτελή τουριστική μονάδα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την τεχνολογική υπεροχή και το μεγάλο εύρος λύσεων που διαθέτει η LG, παρέχοντας προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου”.

Ο κ. Κώστας Μιχαηλίδης, γενικός διευθυντής του ομίλου, ανέφερε από την πλευρά του: “Στο Blue Lagoon Ocean Hotel προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη διαμονή για τους πελάτες μας. Η συνεργασία με μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία όπως η LG, είναι πολύ σημαντική για εμάς για να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία διακοπών και ένα εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας. Από την LG λαμβάνουμε υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για μια πληθώρα ξενοδοχειακών λύσεων από έναν μόνο συνεργάτη, γεγονός το οποίο συμβάλλει στην ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top